Η γκουρού του μακιγιάζ συμβουλεύει: Τι να κάνεις για να είσαι λαμπερή στο ρεβεγιόν - iefimerida.gr

Η γκουρού του μακιγιάζ συμβουλεύει: Τι να κάνεις για να είσαι λαμπερή στο ρεβεγιόν

GYNAIKA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πολύ έντονο μακιγιάζ δεν έχει θέση στις φετινές γιορτές. Το look τόσο για απόψε, παραμονή Χριστουγέννων,όσο και για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν έχει glitter αλλά glow.

Το δέρμα θα λάμπει δεν θα λαμπυρίζει. Ένα λαμπερό δέρμα θέλει και την κατάλληλη φροντίδα. Όχι υπερβολές, όχι τρομερά έξοδα, χαρίστε λίγο-10 λεπτά-χρόνο στον εαυτό σας.

«Θα ήθελα να δω περισσότερη συναρπαστική μόδα, παρά σούπερ-συναρπαστικό μακιγιάζ, ιδίως στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς» λέει η γκουρού του μακιγιάζ και συνιδιοκτήτρια των ρούχων Rag&Bone, Γκούτσι Γουέστμαν και εξηγεί «θα μου άρεσε η ιδέα ενός άψογου δέρματος με ρούχα που δεν φοράμε συνήθως έξω. Κάθε γυναίκα μπορεί να το κάνει». Όχι τρελό μακιγιάζ με ρούχα που φοράμε κάθε μέρα.

Και φυσικά προτείνει εκτός από ένα tone corrector, μια καλή BB ή μια CC κρέμα, κουκλίστικες βλεφαρίδες που θα τις πετύχει είπε με Gucci είτε με Burberry μάσκαρα και ένα υπέροχο κλασικό κόκκινο κραγιόν. Υπάρχουν τόσα στην αγορά, ενώ σειρά με κλασικά κόκκινα που προσδίδουν και το ανάλογο ταμπεραμέντο διαθέτει η εταιρία Dolce Gabanna (όπως το Dora), η Mac ( Ruby Woo), η Tom Ford και όλες ανεξαιρέτως.

Η ίδια τονίζει ότι ακόμα κι αν είναι Χριστούγεννα, όσο κι αν πιεις, όσο κι αν διασκεδάσεις και κουραστείς, θα πρέπει απευθείας πριν κοιμηθείς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ. Όπως σημειώνει μάλιστα έχει να κοιμηθεί με μέικ απ από την ηλικία των 18 ίσως και των 15.

Η γκουρού του μακιγιάζ συμβουλεύει: Τι να κάνεις για να είσαι λαμπερή στο ρεβεγιόν | iefimerida.gr 0

Η Γκούτσι Γουέστμαν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ