Συγκλονισμένη η Σάραντον από όσα είδε στη Λέσβο -Συνάντηση με Μουζάλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκλονισμένη η Σάραντον από όσα είδε στη Λέσβο -Συνάντηση με Μουζάλα [εικόνες]

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Λέσβο βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την ηθοποιό Σούζαν Σάραντον, η οποία είναι εδώ και μέρες στο νησί σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα.

Στην ιδιαίτερη συνάντηση του κ. Μουζάλα με την κ. Σάραντον, η οποία δηλώνει συγκλονισμένη από τις εικόνες που αντικρίζει και από τις ανθρώπινες ιστορίες που ακούει, ο Έλληνας υπουργός -σύμφωνα με πληροφορίες- την ενημέρωσε σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλει η ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που διαχειρίζεται. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ιδιαίτερα στάθηκε στο γεγονός των αισθημάτων αλληλεγγύης που επιδεικνύει ο ελληνικός λαός και προπάντων οι κάτοικοι των νησιών, ενώ υπογράμμισε την πρακτική των Τούρκων μεταφορέων που στέλνουν ανθρώπους στον θάνατο.

Συγκλονισμένη η Σάραντον από όσα είδε στη Λέσβο -Συνάντηση με Μουζάλα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η κ. Σάραντον είπε στον υπουργό ότι θα μεταφέρει στη διεθνή κοινότητα το δράμα των ανθρώπων αυτών, αλλά και τις προσπάθειες της Ελλάδας να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κατάσταση, έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί.

Το πρόγραμμα του κ. Μουζάλα, για το απόγευμα, έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο, τους οποίους και θα ενημερώσει για τη δημιουργία μητρώου των οργανώσεων, αλλά και των μελών τους που επιχειρούν στη Λέσβο, ώστε να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός τους και το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Συγκλονισμένη η Σάραντον από όσα είδε στη Λέσβο -Συνάντηση με Μουζάλα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Συγκλονισμένη η Σάραντον από όσα είδε στη Λέσβο -Συνάντηση με Μουζάλα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Συγκλονισμένη η Σάραντον από όσα είδε στη Λέσβο -Συνάντηση με Μουζάλα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Συγκλονισμένη η Σάραντον από όσα είδε στη Λέσβο -Συνάντηση με Μουζάλα [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Πηγή Φωτογραφιών: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ