Δυο νέα παιχνίδια του «ΣΚΡΑΤΣ» - iefimerida.gr

Δυο νέα παιχνίδια του «ΣΚΡΑΤΣ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τώρα είναι τρεις φορές πιο εύκολο να κερδίσεις 50€ ή 100€ με τα δύο νέα παιχνίδια «ΣΚΡΑΤΣ».

Το «ΣΚΡΑΤΣ», έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει! Ανανεώνεται ασταμάτητα και δυναμικά. Τα 2 νέα παιχνίδια του «ΣΚΡΑΤΣ» έρχονται να προσφέρουν νέες συγκινήσεις και υπόσχονται στους παίκτες τους ότι είναι 3 φορές πιο εύκολο να «πετύχουν το στόχο» των 50€ ή 100€ μόνο με 1€ ή 2€ αντίστοιχα.

  • Στο παιχνίδι «Άλλος για το 50», ο  παίκτης ξύνει όλα τα σημεία και πρέπει απλά να βρει 3 ίδια ποσά για να κερδίσει το αντίστοιχο ποσό. Εάν βρει το σύμβολο «50» κερδίζει 50 ευρώ άμεσα! Το κόστος είναι 1 ευρώ.
  • Στο παιχνίδι «Άλλος για το 100», ο παίκτης ξύνει όλα τα σημεία και πρέπει απλά να βρει 3 ίδια ποσά για να κερδίσει το αντίστοιχο ποσό. Εάν βρει το σύμβολο «100» κερδίζει 100 ευρώ άμεσα! Μάλιστα, μπορεί να κερδίσει και στα 8 παιχνίδια του λαχείου του, οπότε τα κέρδη του λειτουργούν αθροιστικά! Το κόστος είναι 2 ευρώ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΡΑΤΣ κέρδος νικητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ