Ο Νικόλας Πατέρας τίμησε ξανά την ομάδα του Γουέμπλεϊ - iefimerida.gr

Ο Νικόλας Πατέρας τίμησε ξανά την ομάδα του Γουέμπλεϊ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αναμενόμενο τραπέζι στην μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού, που έφτασε ως τον τελικό του Πρωταθλητριών και το Γουέμπλεϊ, έκανε ο Νικόλας Πατέρας.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ υποδέχθηκε στο γραφείο τις παλιές δόξες του τριφυλλιού, όπως και τους συνεργάτες του Φέρεντς Πούσκας και τους δημοσιογράφους που κάλυψαν εκείνο το έπος.

Υπενθυμίζεται πως σε εκείνη την πράσινη φουρνιά, γενικός αρχηγός είχε διατελέσει ο πατέρας του, Διαμαντής. Ο Πατέρας μπορεί για την ώρα να έχει κάνει σαφές πως δεν προτίθεται να επανέλθει στα κοινά του ποδοσφαιρικού τμήματος, ωστόσο παραμένει... κοντά στα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε προ ημερών δέχθηκε στο γραφείο του τους πυγμάχους του τριφυλλιού, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα και τους επιβράβευσε με πριμ. Και συνεχώς δείχνει την αγάπη του και την στήριξη του στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ