Τατσόπουλος για Μητροπολίτη Σεραφείμ: Από ποιο μεσαιωνικό λαγούμι δραπέτευσε; - iefimerida.gr

Τατσόπουλος για Μητροπολίτη Σεραφείμ: Από ποιο μεσαιωνικό λαγούμι δραπέτευσε;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όσα είπε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε τηλεοπτική εκπομπή σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Αναλυτικά το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου:

«Βλέποντας τον για λίγη ώρα (είμαι περιορισμένων αντοχών ψυχραιμίας, είναι γνωστό αυτό) αναρωτήθηκα από ποιο μεσαιωνικό λαγούμι δραπέτευσε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και μέσω ποιας χωροχρονότρυπας βρέθηκε σε τηλεοπτικό στούντιο το 2015. Ιδίως εκεί που, απευθυνόμενος προς τον αμαρτωλό Αθερίδη, χαρακτήρισε ως σχέσεις πορνείας όλες τις σχέσεις εκτός γάμου, μηδέ των ετεροφυλοφιλικών εξαιρουμένων, έκλεισα προς στιγμήν τα μάτια και μονολόγησα: "Ναι. Κάπως έτσι πρέπει να ήταν η καθημερινότητα πριν από τη γαλλική επανάσταση". Ευθύς κατόπιν έθεσα στον εαυτό μου το δίλημμα ή να υποστώ μαζοχιστικά ολόκληρο το τηλεοπτικό μαρτύριο ή να κλείσω την τηλεόραση. Προτίμησα το δεύτερο και βρήκα την υγειά μου».

Τατσόπουλος για Μητροπολίτη Σεραφείμ: Από ποιο μεσαιωνικό λαγούμι δραπέτευσε; | iefimerida.gr 0

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ χθες βράδυ στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη ανέφερε πως ο στοματικός έρωτας και κάθε τι που αντιστέκεται στην φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος ειναι καρκινογόνο.

Επίσης στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Σεραφείμ δήλωσε πως στους κόλπους της εκκλησίας η ομοφυλοφιλία είναι κακούργημα και ότι αν γνωρίζει κάποιος κάτι για κάποιον, θα πρέπει να το καταθέσει αλλιώς υποθάλπει εγκληματία!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μητροπολίτης Σεραφείμ Τατσόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ