«Βλέπουν» Γκέκα στη Φενέρμπαχτσε - iefimerida.gr

«Βλέπουν» Γκέκα στη Φενέρμπαχτσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Φάνη Γκέκα στην Φενέρμπαχτσε στέλνει ο τουρκικός Τύπος, με τον 35χρονο Έλληνα επιθετικό να είναι ανάμεσα στους προτεινόμενους επιθετικούς για τη λύση που ψάχνει ο Βίτορ Περέιρα.

Ο Φάνης Γκέκας μπορεί στην Ελλάδα να απαξιώθηκε και να μην αναγνωρίστηκε η αξία του στο μέγιστο βαθμό, όμως στα γήπεδα της Τουρκίας, αποτελεί έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος εδώ και χρόνια.

Αυτό αποδεικνύουν και οι σκέψεις που κάνει ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος αναζητά έναν επιθετικό. Στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού προτάθηκε ο Γκέκας, ο οποίος έχει μείνει χωρίς ομάδα από την ημέρα που έφυγε από την Εσκισεχίρσπορ αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους ανθρώπους της Φενέρ να ερευνήσουν την περίπτωσή του.

Αυτό αναφέρει η «Fotospor», η οποία συμπληρώνει πως ο Περέιρα έχει ζητήσει την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας του μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ