Η λαμπερή φωτογράφιση της Αγγελικής Ηλιάδη -Με τον σύντροφό της και τα 2 παιδιά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η λαμπερή φωτογράφιση της Αγγελικής Ηλιάδη -Με τον σύντροφό της και τα 2 παιδιά της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον σύντροφό της Σάββα Γκέντσογλου και τα δύο της παιδιά φωτογραφήθηκε για το ΟΚ! η Αγγελική Ηλιάδη.

Το ζευγάρι που είναι ήδη δυόμιση χρόνια μαζί μίλησε για την σχέση του, αλλά και για το πως άλλαξε τη ζωή τους ο ερχομός του απιδιού τους.

Η τραγουδίστρια, σε γιορτινό κλίμα, φωτογραφήθηκε με δύο εντυπωσιακά φορέματα. Μία κόκκινη τουαλέτα και ένα μίνι πράσινο φόρεμα που τόνιζε το καλογυμνασμένο της σώμα.

Η λαμπερή φωτογράφιση της Αγγελικής Ηλιάδη -Με τον σύντροφό της και τα 2 παιδιά της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πόσο άλλαξε τη ζωή σας ο ερχοµός του γιου σας;

Σάββας: Η αλήθεια είναι ότι η ζωή µου, ως προς την καθηµερινότητά µου, δεν έχει αλλάξει και πολύ. Έχουµε µοιράσει µε την Αγγελική πολύ καλά τα πάντα σχετικά µε το µωρό και έτσι ο καθένας έχει τον χώρο και τον χρόνο του. Αυτό που έχει αλλάξει σε µεγάλο βαθµό είναι το πώς σκέφτοµαι πλέον. Ό,τι κι αν θέλω να κάνω µπαίνει σε δεύτερη µοίρα.

Αγγελική: Παρόλο που την εµπειρία της µητρότητας την είχα ζήσει δέκα χρόνια πριν, όταν ήρθε στον κόσµο ο γιος µου Μπάµπης, νοµίζω ότι είχα περισσότερο άγχος. Όταν γίνεσαι µητέρα στα 25 σου, όπως συνέβη την πρώτη φορά, έχεις άλλο τρόπο σκέψης. Είσαι πιο χαλαρή, πιο ανέµελη και λιγότερο συνειδητοποιημένη. Την πρώτη φορά οι εννέα μήνες πέρασαν χωρίς να καταλάβω καλά καλά τις αλλαγές που συνέβαιναν στο σώµα µου και πόσο µεγάλο είναι αυτό που µου συµβαίνει.

Η λαμπερή φωτογράφιση της Αγγελικής Ηλιάδη -Με τον σύντροφό της και τα 2 παιδιά της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ποιος είχε περισσότερο άγχος; Ο Σάββας ή εσύ;

Αγγελική: ∆ε θα το χαρακτήριζα «άγχος». Όλοι οι µπαµπάδες δεν µπορούν να αντιληφθούν ακριβώς τι γίνεται, γιατί δεν βιώνουν την αλλαγή στο σώµα τους. Εκεί που συνειδητοποιούν αυτό που συμβαίνει είναι όταν ο γιατρός τούς δίνει ξαφνικά το παιδί στην αγκαλιά. Τότε καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής.

Η λαμπερή φωτογράφιση της Αγγελικής Ηλιάδη -Με τον σύντροφό της και τα 2 παιδιά της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ