Απόψε Athens Boogie X-mas Party με χορό στο Ρομάντσο [εικόνες] - iefimerida.gr

Απόψε Athens Boogie X-mas Party με χορό στο Ρομάντσο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα χριστουγεννιάτικο πάρτι με θέμα «Swingtastic Rock 'n’ Roll» με δωρεάν λαχνούς και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Για την τελευταία καλή πράξη της χρονιάς.

Έρχεται το τέλος μιας υπέροχης χορευτικής χρονιάς, και η χορευτική ομάδα Athens Boogie γιορτάζει με ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι, όλο φιγούρες από τις δεκαετίες '30-'60. Συστατικά: δωρεάν λαχνοί που θα κληρώσουν όμορφα δώρα, τα πιο νόστιμα μελομακάρονα και πολύς χορός!

 Απόψε Athens Boogie X-mas Party με χορό στο Ρομάντσο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τη γιορτινή μουσική ατμόσφαιρα θα επιμεληθούν ο Thanasis Oikonomou σε Swing ρυθμούς και o Andreas Pan, με Rock n’ Roll, Rockabilly, Doo woop και Rhythm n’ Blues.

 Απόψε Athens Boogie X-mas Party με χορό στο Ρομάντσο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Επίσης, απόψε, στο πάρτι, θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, σε συνεργασία με το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών. Ό,τι συγκεντρωθεί, θα σταλεί σε νησιά εισόδου προσφύγων, καθώς και σε άλλα μέρη για την κάλυψη των αναγκών.

 Απόψε Athens Boogie X-mas Party με χορό στο Ρομάντσο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τα είδη για τα οποία υπάρχει άμεση ανάγκη είναι: αντρικές κάλτσες, υποδήματα κατάλληλα για την εποχή, φλις κουβέρτες, σάκοι πλάτης, αδιάβροχα και μπουφάν, φαγητοδοχεία (μιας χρήσης), τρόφιμα που αντέχουν στη μεταφορά (φρυγανιές, μπισκότα, ξηροί καρποί, σταφίδες, κονσέρβες), παιδικό και βρεφικό γάλα, είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, σαπούνια, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, ταλκ, σαπούνια για παιδιά, μωρομάντηλα, λευκό οινόπνευμα), πάνες για βρέφη και μωρά 0-3 ετών, μικρά και ελαφριά παιχνίδια.
Τέλος, δεκτές είναι και οι δωροεπιταγές από τον Βασιλόπουλο.

 Απόψε Athens Boogie X-mas Party με χορό στο Ρομάντσο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πάνω στις σακούλες ή στα κουτιά με τα ρούχα πρέπει να αναγράφεται σε ποιον απευθύνεται το περιεχόμενο (γένος και ηλικία).

Το πάρτι
«Swingtastic Rock N’ Roll», από τους Athes Boogie
BIOS Ρομάντσο: Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, τηλ. 216 7003325
Ημέρα: Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου
Ώρα: 22.00
Είσοδος δωρεάν - χρέωση στην κατανάλωση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ