Υπαίθρια συναυλία της Λυρικής, στο Πεδίον του Αρεως [εικόνες] - iefimerida.gr

Υπαίθρια συναυλία της Λυρικής, στο Πεδίον του Αρεως [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τετάρτη, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, η Λυρική Σκηνή μεταφέρεται... στο Πεδίον του Αρεως και οργανώνει την πιο λυρική υπαίθρια γιορτή της Αθήνας. Δωρεάν είσοδος για όλους!

Η Εθνική Λυρική Σκηνή μας έχει συνηθίσει στην εξωστρέφεια. Αυτή τη φορά το ραντεβού είναι για την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στο Πεδίον Άρεως, σε μια συναυλία με αποσπάσματα από διάσημες ελληνικές και βιεννέζικες οπερέτες, με τη συμμετοχή καταξιωμένων μονωδών της ΕΛΣ και μικρού μουσικού συνόλου.

Υπαίθρια συναυλία της Λυρικής, στο Πεδίον του Αρεως [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σπιρτόζικες άριες και ανάλαφρα ντουέτα από οπερέτες των Σακελλαρίδη, Χατζηαποστόλου, Στράους και Λέχαρ, αλλά και κάλαντα, θα πλημμυρίσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον χώρο του πιο ιστορικού άλσους της πόλης, δίνοντας μέσα στην καρδιά των γιορτών μια λυρική νότα στην καθημερινότητα των Αθηναίων.

Υπαίθρια συναυλία της Λυρικής, στο Πεδίον του Αρεως [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Με εορταστική διάθεση, οι αθηναϊκοί ήρωες της ελληνικής οπερέτας θα συναντήσουν τις εμβληματικές μορφές της βιεννέζικης, σε μια συναυλία με γοητευτικές μελωδίες και ιστορίες έρωτα και νοσταλγίας.

Υπαίθρια συναυλία της Λυρικής, στο Πεδίον του Αρεως [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ερμηνεύουν: Λυδία Αγγελοπούλου (μεσόφωνος), Χάρης Ανδριανός (βαρύτονος), Γεωργία Ηλιοπούλου (υψίφωνος), Μαρία Μητσοπούλου (υψίφωνος), Σταμάτης Μπερής (τενόρος) και Νίκος Στεφάνου (τενόρος). Συμμετέχει μικρό μουσικό σύνολο. Διευθύνει ο Χρύσανθος Αλισάφης.

Υπαίθρια συναυλία της Λυρικής, στο Πεδίον του Αρεως [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Με τη λαμπερή αυτή χριστουγεννιάτικη συναυλία η Εθνική Λυρική Σκηνή συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία της με την Περιφέρεια Αττικής.

Πεδίον του Άρεως: Λεωφόρος Αλεξάνδρας και Μαυρομματαίων
Ημέρα: Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου
Ώρα: 17.00
Ελεύθερη είσοδος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εθνική λυρική σκηνή Πεδίον Αρεως
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ