Σουίνγκ καμπαρέ πολλών βραβείων, από τις Divinas για τα Χριστούγεννα στο Half Note [εικόνες] - iefimerida.gr

Σουίνγκ καμπαρέ πολλών βραβείων, από τις Divinas για τα Χριστούγεννα στο Half Note [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γιορταστικό πρόγραμμα (24/12-29/12) από τις καταξιωμένες Ισπανίδες περφόρμερ, με ατμόσφαιρα Μεσοπολέμου.

Οι Divinas είναι τρείς χαρισματικές performer που έχουν αποσπάσει βραβεία για τον μοναδικό τρόπο που μεταφέρουν στη σκηνή θεάτρων και club την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του πρώτου μισού του περασμένου αιώνα, έρχονται με το δυναμικό μουσικό κουαρτέτο τους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τραγούδι, χορός, tap dancing, μακριά γάντια και ρούχα εποχής - ένα από τα πιο σπουδαία γυναικεία φωνητικά trio στο κόσμο, μας μεταφέρει κατευθείαν στη χρυσή εποχή του σουίνγκ.

Σουίνγκ καμπαρέ πολλών βραβείων, από τις Divinas για τα Χριστούγεννα στο Half Note [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εμπνευσμένες από τις περίφημες Andrew Sisters και τις Boswell Sisters, μας παρουσιάζουν τρεις χαρακτήρες (τη Sofia, τη Nicole & τη Lulú), με χιούμορ και μπρίο, με υπέροχα κοστούμια και σκηνικά, και ζωντανεύουν τις ντίβες του παρελθόντος, προσκαλώντας μας στο κόσμο του glamour, της θηλυκότητας και της αληθινής ψυχαγωγίας. Σε αυτό το μοτίβο κινούνται και οι τρεις επιτυχημένες ηχογραφήσεις τους, το «Chocolat» με original συνθέσεις , το «Enchantè» και το «Paradis» που αποτυπώνουν απόλυτα το πόσο καλά γνωρίζουν το είδος και πόσο πειστικά παρουσιάζουν την έντονη εποχή της μεγάλης οικονομικής ύφεσης και της ποτοαπαγόρευσης, μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1950. Οι Divinas έχουν εμφανιστεί σε πολλές σπουδαίες αίθουσες συναυλιών και θέατρα της Ευρώπης και της Αμερικής, της Ασίας και της Άπω Ανατολής. Εμφανίστηκαν επίσης στην ισπανική ταινία «The Pelayos» του Eduard Còrtes.

Σουίνγκ καμπαρέ πολλών βραβείων, από τις Divinas για τα Χριστούγεννα στο Half Note [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στην πρώτη αυτή εμφάνισή τους στην Ελλάδα μας, οι Divinas προσαρμόζουν και δημιουργούν καλλιτεχνικά και χορογραφικά έναν καμβά με αντιπροσωπευτικές επιλογές από πέντε παραγωγές με τις οποίες περιοδεύουν και έχουν βάση το swing, το boogie, το jungle και φυσικά το cabaret. Μαζί τους και το εξαιρετικό κουαρτέτο των έμπειρων μουσικών τους που έχουν ενορχηστρώσει και επιμεληθεί τις προσαρμογές του προγράμματος για τη σκηνή του Half Note Jazz Club.

Σουίνγκ καμπαρέ πολλών βραβείων, από τις Divinas για τα Χριστούγεννα στο Half Note [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το σόου
Divinas & Co
Half Note Jazz Club: Τριβωνιανού 17, Μετς, τηλ. 210 9213310
Διαρκεί: από 24/12 έως 29/12
Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ. (22.30), Κυρ., Δευτ. & Τρ. (21.30)
Παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων: 22.30
Είσοδος: 20 ευρώ (μπαρ) 25 ευρώ (Β’ Ζώνη) 30 ευρώ (Α’ Ζώνη). Παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων είναι υποχρεωτική η κατανάλωση φιάλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Divinas σουινγκ καμπαρέ Μετς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ