ΝΔ: Ακόμη περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα – Τι λέει διαρροή της Συγγρού για τα ποσοστά - Εντονο παρασκήνιο - iefimerida.gr

ΝΔ: Ακόμη περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα – Τι λέει διαρροή της Συγγρού για τα ποσοστά - Εντονο παρασκήνιο

EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από διαρκείς αναβολές της παρουσίασης των αποτελεσμάτων αλλά και έντονο παρασκήνιο, με δύο ημέρες... καθυστέρηση η Συγγρού εξακολουθεί να μην έχει δώσει στη δημοσιότητα τα τελικά αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών της ΝΔ.

Παρότι οι τελευταίες πληροφορίες από το «γαλάζιο» στρατόπεδο ανέφεραν ότι οι ανακοινώσεις θα γίνονταν στις 20:00, ούτε αυτή η προθεσμία τηρήθηκε.

Τις σχετικές ανακοινώσεις - όποτε γίνουν - αναμένεται πάντως να κάνει ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης ο οποίος είχε δεσμευθεί την Δευτέρα ότι την Τρίτη θα υπέγραφε το πρωτόκολλο των τελικών αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες από τη Συγγρού τα αποτελέσματα διαμορφώνονται ως εξής:

  • Ευ. Μεϊμαράκης: 40,2%
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: 28,2%
  • Απόστολος Τζιτζικώστας: 20,4%
  • Αδωνις Γεωργιάδης: 11,01%

Ωστόσο κανείς ακόμη δεν γνωρίζει επισήμως το τελικό αποτέλεσμα.

Κύκλοι της Συγγρού τόνιζαν πως αποτελεί στοίχημα σε επίπεδο εντυπώσεων και για τους δύο μονομάχους του δεύτερου γύρου, τόσο το αν η διαφορά μεταξύ τους θα είναι διψήφια ή μονοψήφια όσο και εάν το ποσοστό του Ευ. Μεϊμαράκη θα έχει μπροστά το «4» ή το «3».

Εξ αυτού του λόγου, εξετάζονται ενδελεχώς ξανά και ξανά από τα επιτελεία των δύο μονομάχων τα αποτελέσματα, μέχρι και τα δεκαδικά τους

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ