Μέχρι και ο Μπερλουσκόνι ασχολήθηκε με το ελληνικό δημοψήφισμα - iefimerida.gr

Μέχρι και ο Μπερλουσκόνι ασχολήθηκε με το ελληνικό δημοψήφισμα

Σίλβιο Μπερλουσκόνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση της Ελλάδας σχετικά με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το ευρωπαϊκό σχέδιο διάσωσης της χώρας «δημιουργεί αβεβαιότητες» στην αγορά, ανέφερε σήμερα ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε ανακοίνωσή του.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ελληνική απόφαση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με το σχέδιο διάσωσης που κατάρτισε η Ευρωπαϊκή Ένωση βαραίνει σημαντικά τις ανταλλαγές», επισημαίνει ο Μπερλουσκόνι.

«Πρόκειται για μία αναπάντεχη επιλογή που δημιουργεί αβεβαιότητες μετά το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και λίγες ημέρες πριν τη σύνοδο της Ομάδας των 20 (G20) στις Κάνες», συνεχίζει ο ιταλός πρωθυπουργός, την ώρα που το χρηματιστήριο του Μιλάνου πέφτει κατά 5,02% εξαιτίας της σημαντικής πτώσης των μετοχών των τραπεζών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ