Κοντονής σε Γκιρτζίκη: Να εφαρμοστούν οι νόμοι για όλους - iefimerida.gr

Κοντονής σε Γκιρτζίκη: Να εφαρμοστούν οι νόμοι για όλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τα όσα έγιναν το Σάββατο στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο, όπου οι ρίψεις φωτοβολίδων και αντικειμένων στο Περιστέρι δεν οδήγησαν στην διακοπή του ματς (όπως προβλέπει ο κανονισμός), ο Σταύρος Κοντονής κάλεσε στο γραφείο τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη.

Η μη ενιαία εφαρμογή του πειθαρχικού δικαίου της ομοσπονδίας προκαλεί κρούσματα βίας και σοβαρές αντιδράσεις, κάτι που ενόχλησε αρκετά τον κ.Κοντονή. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε την άμεση συμμόρφωση όλων των εμπλεκομένων με τους υφιστάμενους κανονισμούς της ομοσπονδίας, για να μπει ένα τέλος στη βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί στα γήπεδα. Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός που είχε τιμωρηθεί για τα γεγονότα της Λεωφόρου έστειλε επιστολή στο κ. Κοντονή κάνοντας λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκιρτζικης ΕΠΟ Κοντονής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ