ΝΟΥΝΟΥ: Πρόσφερε 250.000 ποτήρια γάλα σε περισσότερα από 1.000 παιδιά - iefimerida.gr

ΝΟΥΝΟΥ: Πρόσφερε 250.000 ποτήρια γάλα σε περισσότερα από 1.000 παιδιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με όχημα το πρόγραμμα του ΝΟΥΝΟΥ «Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!» η FrieslandCampina Hellas προσέφερε 250.000 ποτήρια γάλα, σε περισσότερα από 1.000 παιδιά από 5 οργανισμούς απ’ όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα χάρισε πολύτιμες στιγμές παιχνιδιού & χαράς σε πολλά παιδιά τα φετινά Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, το ΝΟΥΝΟΥ έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα να διασκεδάσουν παρέα με τις οικογένειες των εργαζομένων της εταιρείας, παίζοντας με ξωτικά, ταράνδους, χιονάνθρωπους και ξυλοπόδαρους, με την υποστήριξη του The Christmas Factory, στο χώρο της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Το πρόγραμμα θεσπίστηκε για πρώτη φορά φέτος και σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας κ. Κ. Μαγγιώρο, στόχος είναι να προσφέρει έμπρακτα στήριξη και αγάπη, καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε γάλα, σε 1.000 παιδιά που βρίσκονται υπό τη φροντίδα 5 φορέων σε όλη την Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτά, μόνο το δεύτερο εξάμηνο του 2015, το ΝΟΥΝΟΥ προσέφερε πάνω από 250.000 ποτήρια γάλα σε αυτά τα παιδιά. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το 2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΟΥΝΟΥ FrieslandCampina Hellas προσφορά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ