Τραυμάτισαν με σφυρί στο κεφάλι τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας - iefimerida.gr

Τραυμάτισαν με σφυρί στο κεφάλι τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Αντρέι Βατούτιν έπειτα από επίθεση που δέχθηκε σε πάρκινγκ. Δύο άνδρες του επιτέθηκαν βαρώντας τον με σφυρί στο κεφάλι.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από δύο αγνώστους. Αφού τον χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, συνέχισαν να τον γρονθοκοπούν προκαλώντας του σοβαρούς τραυματισμούς.

«Ο Αντρέι νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σταθερή. Ο πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να απουσιάσει από αρκετά παιχνίδια της ομάδας μας. Ζήτησε να μεταφερθούν οι ευχαριστίες και οι χαιρετισμοί του σε όσους εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του. Η ομάδα και ο οργανισμός συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ