Σήμερα doc-fic-on με τον Μιχάλη Σιγανίδη στο θέατρο Πόρτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Σήμερα doc-fic-on με τον Μιχάλη Σιγανίδη στο θέατρο Πόρτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μουσική βραδιά με απαγγελία ποίησης, προβολές και μπόλικο αυτοσχεδιασμό, προτείνει για απόψε το θέατρο στη Μεσογείων.

Τον Μιχάλη Σιγανίδη και τους Siganidae (Λευτέρης Μουμτζής, Χάρης Λαμπράκης, James Wylie, Τάκης Κανέλος) φιλοξενεί σήμερα το θεάτρο Πόρτα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μουσικές Τρίτες».

Σήμερα doc-fic-on με τον Μιχάλη Σιγανίδη στο θέατρο Πόρτα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το Doc-fic-oh: είναι η δημιουργία μουσικών συνάψεων μεταξύ καταγραμμένου ηχητικού υλικού (document) και ζωντανής μουσικής δράσης (fiction). Ο αυτοσχεδιασμός -απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη αυτής της μουσικής σκέψης- μεταμορφώνει κάθε φορά το ίδιο τραγούδι, σε νέο υλικό.
Η παράσταση: θα παιχτούν κομμάτια από όλη τη δισκογραφία του Μιχάλη Σιγανίδη και θα ακουστούν ποιήματα των Μ.Σαχτούρη, Ν.Α. Ασλάνογλου, Ο. Καγιάμ, Α. Εμπειρίκου, Λ.Κουκούλα, Π. Ελυάρ, Σ. Μπέκετ, Γ. Σιγανίδη. Θα προβληθούν ακόμα τα μικρού μήκους βίντεο που επιμελήθηκε ο Γιάννης Πειραλής, «Οι μπαγκέτες» του Κώστα Αναστασιάδη, «Σκύμνοι ωρυόμενοι», Das Phaenomen κ.α.

Σήμερα doc-fic-on με τον Μιχάλη Σιγανίδη στο θέατρο Πόρτα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η μουσική παράσταση
Doc-fic-on, Μιχάλης Σιγανίδης
Θέατρο Πόρτα: Μεσογείων 59, Αμπελόκηποι, τηλ. 210 7711333
Ώρα: 21.15
Εισιτήρια: 10 ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ