8 λόγοι για να δουλέψεις τα Χριστούγεννα [λίστα] - iefimerida.gr

8 λόγοι για να δουλέψεις τα Χριστούγεννα [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλέον, το να εργάζεται κανείς κατά τη διάρκεια των εορτών δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.

Στη Μεγάλη Βρετανία, για παράδειγμα, υπολογίζεται ότι ανήμερα τα Χριστούγεννα γύρω στους 900.000 ανθρώπους βρίσκονται κανονικά στις δουλειές τους, με τον αριθμό αυτό να είναι ανάλογος και σε άλλες χώρες.

Από τη μία, θα σκεφτεί απευθείας κανείς, το ενδεχόμενο να βρεθείς για μία ακόμα φορά στο γραφείο αυτές τις μέρες είναι κάτι θλιβερό.

Από την άλλη όμως, αν δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτό το σενάριο, θα δεις ότι υπάρχουν ένα σωρό λόγοι για να κλειστείς στους 4 τοίχους ενός γραφείου...

1. Θα βρεις θέση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Κάτι σπάνιο, ειδικά στην περίπτωση που ζεις σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο.

2. Θα πληρωθείς καλύτερα

Σου έλειπαν εκείνα τα λίγα χρήματα για να πάρεις την τσάντα που είδες προχθές στη βιτρίνα; Να πώς θα την αποκτήσεις!

3. Η καλύτερη δικαιολογία

Ήθελες να αποφύγεις εκείνη την πρόσκληση που σου έκανε μία φίλη που βαριέσαι ή ακόμα και η οικογένειά σου; Τώρα πλέον έχεις την καλύτερη δικαιολογία.

4. Αλκοόλ στο γραφείο

Ενα ποτήρι σαμπάνια ή κρασί είναι αποδεκτό. Θα σε κάνει να φανείς και πιο κουλ. Μέχρι εκεί όμως.

5. Δεν θα πλύνεις τα πιάτα

Είναι εκείνη η δραματική στιγμή που αφού η οικογένειά σου έχει καλέσει όλο το σόι για φαγητό, συνειδητοποιείς ότι όλο αυτό το πιατομάνι πρέπει να περάσει από τα δικά σου χεράκια, επειδή η μαμά σου έκανε όλο το μαγείρεμα. Ε, τώρα σίγουρα θα την αποφύγεις.

6. Αχ! Τι εργατικό παιδί!

Ακόμα κι αν δεν κάνεις τίποτα στη δουλειά και χαζεύεις στο Facebook και στο Twitter, όλοι θα αναστενάξουν με κατανόηση για τις... δύσκολες εργασιακές συνθήκες.

7. Η περίπτωση που θα δουλέψεις

Σου έχει μείνει δουλειά που δεν έχεις προλάβει να κάνεις, η οποία λειτουργεί κυριολεκτικά ως βάρος; Αυτή λοιπόν είναι η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τον έξτρα χρόνο και να την ολοκληρώσεις.

8. Μπορεί και να περάσεις καλά

Γιατί να μην περάσεις; Το γεγονός ότι θα βρεθείς στο γραφείο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δεις φίλους αργότερα, ή να γυρίσεις σπίτι, να ξαπλώσεις στον καναπέ και να δεις το «Love Actually» -λέμε τώρα- με πατατάκια, σοκολάτα και λόγω των ημερών και κουραμπιέδες. Ούτως ή άλλως, το αξίζεις! Χριστούγεννα ήταν και εσύ ήσουν στη δουλειά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χριστούγεννα δουλειά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ