Εχασε την πρώτη μάχη για το άρθρο 99 ο Λαυρεντιάδης - iefimerida.gr

Εχασε την πρώτη μάχη για το άρθρο 99 ο Λαυρεντιάδης

εταιρεία Alapis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόρριψη του αιτήματός της για λήψη προληπτικών μέτρων περί αναστολής κάθε ατομικής και συλλογικής εκτέλεσης εις βάρος της εταιρείας από τους πιστωτές της, ανακοίνωσε η εταιρεία Alapis.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Alapis, του κ.Λαυρεντιάδη, την προηγούμενη εβδομάδα προχώρησε στην κατάθεση αίτησης υπαγωγής της στην διαδικασία εξυγίανσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα (άρθρο 99).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, το αρμόδιο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δεν χορήγησε προσωρινή διαταγή στην αίτηση της εταιρείας για την λήψη προληπτικών μέτρων περί αναστολής κάθε ατομικής και συλλογικής εκτέλεσης εις βάρος της εταιρείας από τους πιστωτές της, μέχρι την συζήτηση ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου της από 24/10/2011 αίτησης της εταιρείας για την υπαγωγή της στην διαδικασία εξυγίανσης και την έκδοση απόφασης επ' αυτής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ