Παραλίγο να πνιγεί ο 10χρονος πρίγκιπας της Δανίας -Ναυαγοσώστης τον έσωσε από τα κύματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Παραλίγο να πνιγεί ο 10χρονος πρίγκιπας της Δανίας -Ναυαγοσώστης τον έσωσε από τα κύματα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τραγωδία παραλίγο να μετατραπεί το παιχνίδι με τα κύματα που έκανε ο 10χρονος πρίγκιπας Κρίστιαν της Δανίας.

Παραλίγο να πνιγεί ο 10χρονος πρίγκιπας της Δανίας -Ναυαγοσώστης τον έσωσε από τα κύματα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το μικρό αγόρι παρασύρθηκε από ένα επικίνδυνο ρεύμα, στην Αυστραλία, αλλά ένας ναυαγοσώστης κατάφερε να επέμβει εγκαίρως. Αγνοώντας ότι εκείνη την ώρα έσωζε τον δεύτερο στην γραμμή διαδοχής του θρόνου της Δανίας, ο Νικ Μάλκολμ έτρεξε στο νερό, μόλις αντιλήφθηκε ότι το αγόρι αντιμετώπιζε πρόβλημα, σε παραλία στο Κουίνσλαντ.

Παραλίγο να πνιγεί ο 10χρονος πρίγκιπας της Δανίας -Ναυαγοσώστης τον έσωσε από τα κύματα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο νεαρός κατάφερε να βγάλει τον Κρίστιαν στην ξηρά και να τον παραδώσει στους γονείς του, τον πρίγκιπα Φρέντερικ και την γεννημένη στην Αυστραλία πριγκίπισσα Μέρι. Οταν αργότερα τον ενημέρωσαν ότι αυτή ήταν η βασιλική οικογένεια της Δανίας, εκείνος αντέδρασε λέγοντας απλά «Α, οκ», σύμφωνα με την Telegraph.


Ο ναυαγοσώστης

Αν και πολλοί τον αποκάλεσαν ήρωα και τα διεθνή ΜΜΕ άρχισε να τον.... κυνηγούν, ο Νικ Μάλκολμ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το συμβάν. Η οικογένεια των γαλαζοαίματων με τα τρία τους παιδιά κάνουν διακοπές στο Κουίνσλαντ και στη συνέχεια θα βρεθούν στην Τασμανία, για να επισκεφθούν την οικογένεια της πριγκίπισσας.

Η 43χρονη Μέρι Ντόναλντσον έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας όταν γνώρισε τον πρίγκιπα- και μελλοντικό σύζυγό της- σε ένα μπαρ, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων του Σίδνεϊ, το 2000.

Παραλίγο να πνιγεί ο 10χρονος πρίγκιπας της Δανίας -Ναυαγοσώστης τον έσωσε από τα κύματα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ