Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική -Σε καφάο στα Εξάρχεια βρέθηκε προκήρυξη - iefimerida.gr

Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική -Σε καφάο στα Εξάρχεια βρέθηκε προκήρυξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής βρήκαν σε καφάο στα Εξάρχεια προκήρυξη. Συγκεκριμένα, άγνωστοι είχαν αφήσει σε καφάο στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Σμολένσκι ένα usb.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα άγνωστος τηλεφώνησε στα γραφεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και τόνισε πως μία προκήρυξη έχει τοποθετηθεί σε κάδο σκουπιδιών στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα σε σημείο επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αντιτρομοκρατική. Αρχικά, διμοιρία των ΜΑΤ έσπευσε στο σημείο και το απέκλεισε και στη συνέχεια άνδρες της αντιτρομοκρατικής ερεύνησαν την περιοχή

Αρχικά, στο σημείο που υποδείχθηκε από τον άγνωστο δεν βρέθηκε τίποτα, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα σενάρια.

Όπως ανέφεραν ανώτεροι αξιωματικοί μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουν την οργάνωση που απέστειλε την προκήρυξη ούτε αν αναλαμβάνει ευθύνη για την πρόσφατη βομβιστική επίθεση στο ΣΕΒ ή άλλη ενέργεια.
Μετά την ολοκλήρωση της έρευνα στο στικάκι αναμένεται ότι θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ USB ΚΑΦΑΟ προκήρυξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ