Μόλις 72 ημέρες άντεξε παντρεμένη η Κιμ Καρντάσιαν - iefimerida.gr

Μόλις 72 ημέρες άντεξε παντρεμένη η Κιμ Καρντάσιαν

Κιμ Καρντάσιαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κρις Χάμφρις άντεξαν μόλις 72 ημέρες παντρεμένοι. Η σταρ της ριάλιτι TV και ο μπασκετμπολίστας αφού, ζάλισαν όλον τον κόσμο με τον εξωτικό και πανάκριβο γάμο τους και με το πόσο αγαπιούνται, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η 31χρονη Κιμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές με τον σύζυγό της, ενώ την είδηση επιβεβαίωσε και ο παραγωγός της σειράς «Keeping Up With the Kardashians».

Ήδη, η ιστοσελίδα TMZ.com, που ασχολείται αποκλειστικά με τη ζωή των σταρ του Χόλιγουντ, δημοσιοποίησε το έγγραφο της αίτησης, στο οποίο αναφέρεται ότι το ζευγάρι είχε κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Η Καρντάσιαν και ο Χάμφρις παντρεύτηκαν στις 20 Αυγούστου στη νότια Καλιφόρνια σε μια τελετή που στοίχισε 10 εκατομμύρια δολάρια. Περισσότεροι από τρία εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την ειδική εκπομπή «Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian event».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ