Ο Λούμπος Μίχελ στον ΠΑΟΚ - Μια από τις κορυφαίες «σφυρίχτρες» του κόσμου - iefimerida.gr

Ο Λούμπος Μίχελ στον ΠΑΟΚ - Μια από τις κορυφαίες «σφυρίχτρες» του κόσμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λούμπος Μίχελ αναλαμβάνει θέση στο ΔΣ του ΠΑΟΚ. Ο πρώην διεθνής Σλοβάκος διαιτητής, ο οποίος υπήρξε μια από τις κορυφαίας σφυρίχτρες της γενιάς του, αποτελεί το νέο πρόσωπο στο συμβούλιο μαζί με τον Αρτούρ Νταβιτιάν.

Αποτελεί αναμφίβολα μια από τις κορυφαίες σφυρίχτρες των τελευταίων ετών στην Ευρώπη. Ο Λούμπος Μίχελ αποτέλεσε το πρόσωπο έκπληξη στο ΔΣ του ΠΑΟΚ και έγινε γνωστό πως αναλαμβάνει θέση στο διοικητικό συμβούλιο μαζί με τον Αρτούρ Νταβιτιάν.

Ο Μίχελ, ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 25 ετών και σφύριξε για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002. Στο Euro του 2004, διαιτήτευσε την αναμέτρηση της Σουηδίας με την Πορτογαλία στα προημιτελικά ενώ δεν έλειψε ούτε από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 και το Euro του 2008. Κορυφαία στιγμής της καριέρας του ήταν αναμφίβολα ο τελικός του Champions League στη Μόσχα ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λουμπος μιχελ ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ