Νοιάζομαι-Μοιράζομαι: Συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου -10 τόνοι τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης - iefimerida.gr

Νοιάζομαι-Μοιράζομαι: Συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου -10 τόνοι τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας «Νοιάζομαι – Μοιράζομαι».

Σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό, οι αποθήκες του Κόμβου Αλληλοβοήθειας ενισχύθηκαν από χθες το βράδυ με 10 τόνους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να στηριχθούν8.300 οικογένειες και μοναχικοί άνθρωποι.
Συγκεκριμένα ο κόμβος αλληλοβοήθειας πλούτισε κατά εννέα τόνους σε τρόφιμα και κατά ένα τόνο με είδη καθαρισμού, ατομικής υγιεινής και ρούχα.

Την εκδήλωση πραγματοποίησε για 4η συνεχή χρονιά, ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, για την ενίσχυση του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, χθες στην Τεχνόπολη.
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης δήλωσε ότι «η συγκλονιστική προσέλευση του κόσμου σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία, καθώς και η συνέπεια του MEGA να βοηθά συστηματικά τη μεγαλύτερη δομή κοινωνικής στήριξης στην Αθήνα και τη χώρα, αποτελούν για το δήμο της Αθήνας μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη» και ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές, τόνισε ότι «ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και διεθνώς ως πρότυπο αξιόπιστης λειτουργίας, όχι μόνο γιατί ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες κοινωνικές ανάγκες, αλλά και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι εξασφαλίζει αξιοπρέπεια στους ωφελούμενους, διανέμοντας τα προϊόντα με ραντεβού, χωρίς ουρές και με απόλυτη διαφάνεια, απέναντι στον δωρητή».

Ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων στεγάζεται στο κτίριο του παλιού Φρουραρχείου, απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης (Δομοκού 2 και Φιλαδελφείας).
Λειτουργεί από τις 8 π.μ έως τις 2 μ.μ., και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 15422 (7.30 π.μ. έως 3.30 μ.μ.).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ