Πόλεμος μεταξύ τσιγγάνων στο Μενίδι - iefimerida.gr

Πόλεμος μεταξύ τσιγγάνων στο Μενίδι

πόλεμος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη «βεντέτα» που έχει ξεσπάσει μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά και η οποία οδήγησε στην προχτεσινή συμπλοκή με έναν νεκρό και πέντε τραυματίες, αποδίδονται οι εμπρησμοί που σημειώθηκαν τη νύχτα σε δύο μίνι μάρκετ στο Ζεφύρι και δύο σπίτια στις Αχαρνές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, και τα τέσσερα ανήκουν σε συγγενείς του δράστη του φονικού, ο οποίος αναζητείται και εκτιμάται ότι οι εμπρησμοί είναι πράξεις εκδίκησης για το θάνατο του 25χρονου, τον οποίο πυροβόλησαν στη συμπλοκή και σήμερα γίνεται η κηδεία του. Τα δύο καταστήματα και τα σπίτια είχαν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους, αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή, από το φόβο της αντεκδίκησης.

Το μπαράζ των εμπρησμών ξεκίνησε χτες στις 9.30 το βράδυ, από το μίνι μάρκετ που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Βύρωνος και Καραϊσκάκη στο Ζεφύρι , και το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Μάλιστα, όταν έφτασαν τα πυροσβεστικά οχήματα, δέχτηκαν επίθεση από ομάδα ατόμων που τα εμπόδισαν να πλησιάσουν και χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας για να επιτραπεί η κατάσβεση της πυρκαγιάς. Ακολούθησαν εμπρησμοί στο δεύτερο μίνι μάρκετ, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το πρώτο, στη διασταύρωση επίσης της οδού Βύρωνος, με την οδό Κατσαντώνη και οι επιθέσεις ολοκληρώθηκαν με πυρκαγιές σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, στην οδό Βαρδουσίων 6 στις Αχαρνές και σε ένα παράπηγμα στον ίδιο δρόμο.Όλες οι φωτιές σβήστηκαν από την Πυροσβεστική, ενώ γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών απο την αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ