Λαπαβίτσας για κυβέρνηση: Είναι ό,τι χειρότερο έχει εμφανιστεί από τη μεταπολίτευση - iefimerida.gr

Λαπαβίτσας για κυβέρνηση: Είναι ό,τι χειρότερο έχει εμφανιστεί από τη μεταπολίτευση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης, την οποία κατηγόρησε ότι «παρακάμπτει τη δημοκρατία», εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας.

Ο κ. Λαπαβίτσας, μιλώντας στον Focus FM, υποστήριξε ότι η σημερινή κυβέρνηση και η σημερινή Βουλή είναι «ό,τι χειρότερο έχει εμφανιστεί από τη μεταπολίτευση».

Η κυβέρνηση «νομοθετεί με την διαδικασία του επείγοντος και του κατεπείγοντος, πράγμα που στην ουσία σημαίνει πως δεν υπάρχει καμία συζήτηση», ανέφερε ο κ. Λαπαβίτσας, υποστηρίζοντας ότι «παρακάμπτουν τη δημοκρατία».

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «παράλογο» το παράλληλο πρόγραμμα, ενώ όσον αφορά στις ιδιωτικοποιήσεις είπε ότι «ξεκίνησε ήδη και γίνεται όργιο με το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων», σημειώνοντας παράλληλα ότι γίνεται «διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, όπως έγινε και με τις τράπεζες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Λαπαβίτσας κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ