«Απολογήθηκε» ο Γκουαρντιόλα για την αποχώρησή του από την Μπάγερν - iefimerida.gr

«Απολογήθηκε» ο Γκουαρντιόλα για την αποχώρησή του από την Μπάγερν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση σίγουρα δεν ικανοποίησε τους οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου. Ούτε όμως και τους διοικούντες την Μπάγερν, οι οποίοι όπως παραδέχθηκε ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, γνώριζαν εδώ και δύο εβδομάδες για την απόφαση του Πεπ Γκουαρντιόλα να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Ο Ισπανός προπονητής ανακοίνωσε στη διοίκηση της Μπάγερν την απόφασή του, κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου πάρτι.

«Μας το είπε πριν από δύο εβδομάδες, στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της ομάδας... Ήρθε και μου μίλησε και μου είπε ότι ήθελε πλέον μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Σχεδόν... ζητούσε συγγνώμη για την απόφασή του, αλλά δεν με απογοήτευσε. Το κατανοώ και το σεβάστηκα απόλυτα αυτό που μου είπε. Απλά του δώσαμε λίγο χρόνο ώστε να είναι απόλυτα σίγουρος για την απόφασή του προτού την ανακοινώσουμε» είπε ο πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε στην εφημερίδα «Bild».

Τον Γκουαρντιόλα θα αντικαταστήσει ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Μπάγερν έως το καλοκαίρι του 2019.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ