Οι «Ανώνυμοι» χάκερς εκβιάζουν το Μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι «Ανώνυμοι» χάκερς εκβιάζουν το Μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα βίντεο στο διαδίκτυο απείλησε να εκθέσει στην αστυνομία και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους συμμάχους των «Ζέτας» (του καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό) το κίνημα των «Ανώνυμων» χάκερ, σε περίπτωση που η συμμορία δεν απελευθερώσει το μέλος τoυς που απήγαγε.

Οι «Ανώνυμοι» μέσω του βίντεο που ανήρτησαν στο YouTube δηλώνουν «κουρασμένοι από την εγκληματική ομάδα των "Ζέτας", το οποίο έχει αφιερωθεί στις απαγωγές, τις κλοπές και τους βιασμούς» και απειλεί να αντεπιτεθεί με πληροφορίες αντί για όπλα. Το κίνημα δήλωσε πως ξέρει αστυνομικούς, δημοσιογράφους, οδηγούς ταξί και άλλους που συνεργάζονται με τους «Ζέτας».

Το βίντεο αναφέρεται σε ένα άτομο που απήχθη στην Βερακρούζ: «...Έχετε κάνει ένα μεγάλο λάθος με το να πάρετε έναν από εμάς. Ελευθερώστε τον».

Η ομάδα χάκερ, η οποία έχει αναλάβει την ευθύνη για επιθέσεις σε ιστοσελίδες εταιρειών και κυβερνήσεων παγκοσμίως, σχεδιάζει να ενεργήσει την Παρασκευή, αν ο ακτιβιστής δεν έχει απελευθερωθεί ή έχει υποστεί βλάβη.

«Δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας με τα όπλα, αλλά μπορούμε με τα αυτοκίνητα, τα σπίτια τους, τα μπαρ» προσθέτουν στο μήνυμα, προφανώς αναφερόμενοι στις περιουσίες που ανήκουν στο καρτέλ των «Ζέτας». «Δεν είναι δύσκολο. Γνωρίζουμε ποιοι είναι και πού βρίσκονται. Οι πληροφορίες είναι δωρεάν», λένε. «Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ