Σκουρλέτης για εκλογές στην Ισπανία: Καταλυτική η επίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στον χάρτη της Ευρώπης - iefimerida.gr

Σκουρλέτης για εκλογές στην Ισπανία: Καταλυτική η επίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στον χάρτη της Ευρώπης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Ευρώπη αλλάζει. H εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ επιδρά καταλυτικά στον πολιτικό χάρτη της Ευρώπης», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ισπανία.

«Έχουμε μια ήττα των δυνάμεων της λιτότητας, των φιλοδεξιών δυνάμεων και των μπλοκ των σοσιαλδημοκρατών και αυτό πρέπει να μας οδηγήσει στα ανάλογα συμπεράσματα» πρόσθεσε σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στην ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στην εκλογή αρχηγού στη Ν.Δ. είπε ότι «είναι ανακόλουθο να εκλέγεις αρχηγό και εκ των υστέρων να πηγαίνεις σε ένα συνέδριο και διερωτήθηκε ότι αν το πλαίσιο των αποφάσεων του συνεδρίου δεν ταιριάζει τι γίνεται; Πληγώνεται η δημοκρατία στο επίπεδο της εσωκομματικής λειτουργίας των κομμάτων με τέτοιες διαδικασίες. Αντίθετα το πολιτικό στίγμα έπρεπε να είναι αντικείμενο συζήτησης μέσα στο κόμμα. Τα κόμματα πρέπει να λειτουργούν πιο συλλογικά. Ενδεικτικό στοιχείο, όπως είπε, είναι ότι παρά τη μεγάλη συμμετοχή δεν παύει να ψήφισε το 50% σε σχέση με όσους συμμετείχαν στις διαδικασίες στην εκλογή του κ. Σαμαρά.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ