Τα ζώδια της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Έτοιμοι εσείς να μπείτε σε έξοδα που όμως ξέρετε ότι θα κάνετε κάποιους να χαρούν οπότε και εσείς χαίρεστε προκαταβολικά. Ερωτικά, αυτή σας η ανάγκη για ανεξαρτησία είναι κοντά στο να φύγει και έρχεστε πιο κοντά είτε γιατί το θέλετε είτε γιατί αντιλαμβάνεστε την ανάγκη να το κάνετε… Επαγγελματικά, δεν υπάρχουν εντάσεις αρκεί να ξέρετε ότι αυτό είναι προσωρινό! Άλλωστε ξέρετε να αποκρούετε όλα αυτά που θα σας φέρουν σε ακόμα δυσκολότερη θέση!

Ταύρος

Είναι η μέρα σας σήμερα, και είστε τόσο ευδιάθετοι και τόσο άμεσοι που σχεδόν οι επιθυμίες σας εκτελούνται ταυτόχρονα με την έκφρασή τους! Αυτό που έχετε κατά νου είναι να διοργανώσετε και κάτι για διασκέδαση ωστόσο ακόμα είστε στα σκαριά. Ερωτικά αφήνετε τους άλλους να εκδηλωθούν και εσείς το απολαμβάνετε… Επαγγελματικά δεν πιάνετε απόλυτα τον στόχο σας όμως μπορείτε να το ξανασκεφτείτε εκ νέου. Κυρίως μην αποκαλύπτετε πολλές λεπτομέρειες, για κάτι που δεν είστε σίγουροι!

Δίδυμοι

Ευτυχώς που ξέρετε να ελίσσεστε στα κοινωνικά σας και να απομακρύνεστε όταν προκύπτει πρόβλημα. Όμως τι γίνεται όταν εσείς θέλετε να φτάσετε κάτι στα άκρα? Όταν θέλετε να δείξετε τη δυσαρέσκειά σας? Τότε είναι που δε σας σταματάει τίποτα! Ερωτικά, πάντως ζείτε μία περίεργη κατάσταση και σωστά ανησυχείτε. Επαγγελματικά σήμερα θα δείτε ότι μπορείτε να ελπίζετε σε ένα άνοιγμα που θα σας δώσει ανάσες να ξαλαφρώσετε, και σιγά-σιγά να παίρνετε κουράγιο ότι όλα μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα!

Καρκίνος

Η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει με έντονη κοινωνική δράση αλλά από αυτή την ευχάριστη που σας δίνει διεξόδους και σας αφήνει να αναπτύξετε την κοσμοθεωρία σας αλλά και να την εμπλουτίσετε κιόλας! Ερωτικά ξέρετε ότι τα κοινωνικά σας είναι λίγο εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή, ωστόσο δεν κάνετε και κάτι να το αλλάξετε… Επαγγελματικά, σίγουρα οι συνεργάτες σας δε διαχειρίζονται τα θέματα για το δικό σας καλό. Τουναντίον, όταν υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα, είστε σχεδόν αντίπαλοι!

Λέων

Ευτυχώς που εσείς ξέρετε να βάζετε τις σωστές προτεραιότητες της κοινωνικής σας θέσης και όλες σας οι πράξεις συνηγορούν στο να διασφαλίσετε αυτό. Ερωτικά πάντως έχετε μία ανυπομονησία γιατί η επικοινωνία σας παρουσιάζει κενά και σας ανησυχεί ότι δεν υπάρχει σαφήνεια στα λεγόμενα. Προσέξτε το πρόγραμμά σας μήπως αλλάξει και κάνετε άδικες μετακινήσεις γιατί δεν είχατε ενημερωθεί έγκαιρα. Επαγγελματικά, μην παρασυρθείtε από τη σύγχυση άλλων!

Παρθένος

Ωραιότατη μέρα για εσάς για να κάνετε σοβαρές σκέψεις για τα ερωτικά σας αλλά και να καταστρώσετε σχέδιο δράσης με σύστημα και στρατηγική! Έχετε διάθεση να τα κάνετε όλα με ιδιαίτερη λεπτομέρεια με γνώμονα πάντα αυτά που νιώθετε για τους άλλους. Ακόμα και δώρα να αγοράσετε σήμερα θα πετύχετε ακριβώς το γούστο των αποδεκτών τους! Ερωτικά, είστε τόσο λογικοί όσο και να μην αντιλαμβάνεστε ούτε τις δικές σας επιθυμίες. Εκεί είναι που χρειάζεται να βρείτε τις ισορροπίες σας!

Ζυγός

Η μέρα για εσάς είναι βυθισμένη σε πλάνα αλλά και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτό που δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας είναι να χαλαρώσει και να απολαύσει την στιγμή. Είναι μεγάλο το άγχος σας, αλλά είναι και μεγάλος ο ανταγωνισμός που νιώθετε σε σχέση με την οικογένειά σας. Και όσο πλησιάζουν οι μέρες δεν μπορείτε να το ελέγξετε. Ερωτικά πάντως, έχετε απρόβλεπτη συμπεριφορά που σας κάνει να αποξενώνεστε… Επαγγελματικά, μην είστε ανυπόμονοι με τα χρήματα!

Σκορπιός

Ωραιότατη μέρα για να καταλάβετε τους συνεργάτες σας και να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση τους! Ερωτικά και εδώ αντιλαμβάνεστε την ανάγκη των άλλων και αυτή τη φορά είστε και πιο συγκαταβατικοί και συμπονετικοί… Επαγγελματικά σας αρέσει που ζητάνε την γνώμη σας και αντιλαμβάνεστε και την ευθύνη. Προσέχετε στις μετακινήσεις σήμερα, γιατί είστε αρκετά αφηρημένοι όταν οδηγείτε. Καλό θα ήταν να μη μιλάτε στο τηλέφωνο την ώρα της οδήγησης!

Τοξότης

Η τελευταία μέρα παραμονής του Ήλιου στο ζώδιό σας και τώρα σας αφήνει για λίγο από την πρώτη γραμμή της προβολής για να έρθει να τονίσει τις συναισθηματικές σας ανάγκες και να τους δώσει μία πιο συγκεκριμένη μορφή, η οποία θα επανακαθορίσει και την στάση σας γενικότερα. Ερωτικά, ξέρετε ότι τα πράγματα είναι χλιαρά όμως δεν μπορείτε να τα αλλάξετε προς το παρόν τουλάχιστον. Κοιτάξτε μην ξοδεύετε χρήματα χωρίς σκέψη γιατί θα σας λείψουν για τις σημαντικές σας ανάγκες!

Αιγόκερως

Έτοιμοι να εκραγείτε είστε σήμερα και αυτή τη φορά είστε και αρκετά απρόβλεπτοι στις αντιδράσεις σας! Το μυαλό σας είναι αυτό που σας παίζει περίεργα παιχνίδια και σας βάζει να έρχεστε σε αντιπαραθέσεις με την οικογένειά σας χωρίς να υπάρχει λόγος για να παίρνουν τα πράγματα τέτοιες διαστάσεις. Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι που υπάρχει ησυχία και σας επιτρέπει περισσότερη ελευθερία από όση συνήθως. Ξέρετε βέβαια ότι αυτό είναι παροδικό και θα χρειαστεί να αφιερώνετε περισσότερο παραγωγικό χρόνο!

Υδροχόος

Η μέρα για εσάς είναι απρόβλεπτοι όσο και εσείς άλλωστε. Αλλού θα ξεκινήσετε να πάτε και αλλού θα καταλήξετε…. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να μη σας περιμένουν και το ακυρώσετε τελευταία στιγμή. Ερωτικά πάντως οι παρεξηγήσεις δίνουν και παίρνουν κυρίως για αυτά που δεν αποκαλύπτονται και ο καθένας πιστεύει αυτό που τον συμφέρει. Επαγγελματικά θα δείτε ότι οι στόχοι σας θέλουν περισσότερη οργάνωση, αλλά και μυστικές εργασίες και επαφές!

Ιχθείς

Η μέρα για εσάς ξεκινάει με πολύ καλή διάθεση και τίποτα δε φαίνεται να σας εμποδίζει στο να εκφραστείτε ελεύθερα. Βέβαια δεν είναι και απόλυτα εύκολο να σας καταλάβουν, αλλά αυτό είναι κάτι που δε σας απασχολεί προς το παρόν. Ερωτικά ξέρετε να κάνετε υπομονή και ξέρετε να σιωπάτε όταν βλέπετε ότι δεν είναι σκόπιμο να μπείτε σε αδιέξοδες συζητήσεις για καυτά θέματα. Επαγγελματικά προσέξτε γιατί τα δικά σας συμφέροντα έρχονται σε αντιπαράθεση με των άλλων…

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ