«Απολύθηκε» διάσημο μοντέλο για σχόλια υπέρ του Καντάφι - iefimerida.gr

«Απολύθηκε» διάσημο μοντέλο για σχόλια υπέρ του Καντάφι

Vanessa Hesler
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία γερμανική εταιρεία ακύρωσε το συμβόλαιό της με το μοντέλο Βανέσσα Χέσλερ και αφαίρεσε το πρόσωπό της από τη ιστοσελίδα της όταν η νεαρή περιέγραψε σε συνέντευξή τη σχέση της επι τέσσερα χρόνια με τον Μουτασίμ Καντάφι , γιό του πρώην ηγέτη της Λιβύης και σχολίασε θετικά την οικογένειά του.

«Δεν είχα καμία επαφή μαζί του από τότε που ξέσπασε η εξέγερση, αλλά η σχέση μας ήταν παθιασμένη», είπε η Χέσλερ στο περιοδικό Diva e Donna. «Η οικογένεια Καντάφι δεν είναι όπως απεικονίζεται. Είναι κανονικοί άνθρωποι».

Η Βανέσσα Χέσλερ δήλωσε επίσης πως έκλαιγε για τη Λιβύη προσθέτοντας πως οι αντάρτες «είναι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι κάνουν».

Η γερμανική επιχείρηση τηλεπικοινωνιών Telefónica και η θυγατρική της Alice της σταμάτησαν τη συνεργασία τους με το μοντέλο έπειτα από αυτές τις δηλώσεις. «Η Βανέσσα Χέσλερ παρέλειψε να αποστασιοποιηθεί από τη σύγκρουση στη Λιβύη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ