Σπύρος Σούλης: Το πρόβλημα υγείας που μου άλλαξε τη ζωή - iefimerida.gr

Σπύρος Σούλης: Το πρόβλημα υγείας που μου άλλαξε τη ζωή

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την εποχή που του παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα υγείας μίλησε ο Σπύρος Σούλης.

Όπως εξήγησε ο γνωστός αρχιτέκτονας και παρουσιαστής το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την καρδιά του προέκυψε όταν εργαζόταν για ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία στο εξωτερικό.

«Πήγα στο γιατρό και μου είπε πως οι αρρυθμίες προέκυψαν από το στρες και την κούραση της υπερβολικής δουλειάς. Δεν ήταν, όμως, αυτός ο κύριος λόγος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Τα τρία χρόνια δίπλα στον Foster ήταν εκπληκτική εμπειρία, αλλά, όπως και να είχε, ήμουν στο γρανάζι μιας μηχανής. Στο γραφείο ήμασταν 560 αρχιτέκτονες. Έφτασα στο σημείο να δουλεύω δύο χρόνια χωρίς ρεπό. Κάποια στιγμή, ανάμεσα σε ένα μεγάλο project, μου έδωσαν αρκετές μέρες άδεια. Κάπως έτσι, βρέθηκα για δύο μήνες στην Ελλάδα με φίλους από τη Νορβηγία, τη Χιλή, την Αμερική και κάναμε τουρισμό στα νησιά. Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που πέρασα ως ενήλικας στην Ελλάδα και αυτοί οι δύο μήνες ήταν αρκετοί για να αποφασίσω να επιστρέψω. Παραιτήθηκα από τη δουλειά στο Λονδίνο και μετά από έξι εβδομάδες, το Δεκέμβριο του 2002, ήμουν πίσω στην Ελλάδα», είπε ο παρουσιαστής αποκαλύπτοντας μία άγνωστη πτυχή της ζωής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ