Γυμνόστηθες καμαριέρες έξω από το σπίτι του Στρος-Καν [βίντεο] - iefimerida.gr

Γυμνόστηθες καμαριέρες έξω από το σπίτι του Στρος-Καν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμαριέρες ντύθηκαν αλλά και... γδύθηκαν τρεις νεαρές γυναίκες, οι οποίες διαδήλωσαν έξω από το σπίτι του Ντομινίκ Στρος Καν στο Παρίσι προκαλώντας την περιέργεια των περαστικών οι οποίοι παρακολούθησαν ένα ομολογουμένως ασυνήθιστο θέαμα.

Το πρόσφατο παρελθόν θέλησαν να θυμίσουν στον Ντομινίκ Στρος-Καν τρεις Ουκρανές ακτιβίστριες του «Femen», και πιο συγκεκριμένα την εμπειρία του με την Nafissatou Diallo στην Νέα Υόρκη, οι οποίες έφεραν πλακάτ, και διαδήλωσαν έξω από την οικία του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ στο Παρίσι, στην Place des Vosges.

Οι νεαρές αιθέριες υπάρξεις, πήγαν έξω από το σπίτι του, και άρχισαν να πλένουν την αυλόπορτα στην οποία είχαν κρεμάσει την φράση «Ντροπή σου». Αφού τους έκλεισε... στα μούτρα την πόρτα η μάλλον οικονόμος του σπιτιού, απτόητες συνέχισαν την διαμαρτυρία τους απ' έξω.

Πιo συγκεκριμένα οι ακτιβίστριες του «Femen» έγραφαν στα πλακάτ, «Η ντροπή δεν πλένεται», και «Γ*** με στην Πόρσε Καγιέν». Εκατοντάδες, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι μαζεύτηκαν έξω από το σημείο όπου κατέγραφαν το γεγονός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ