Εξωτική χρειστουγεννιάτικη γιορτή στο Buba [εικόνες] - iefimerida.gr

Εξωτική χρειστουγεννιάτικη γιορτή στο Buba [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα 12ωρο διαπολιτισμικό χριστουγεννιάτικο πάρτι με αυθεντικές γεύσεις και πρωτότυπες μουσικές, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Street Food and Tunes» του deBop. Στο νέο hot spot των βορείων προαστίων.

Τι είναι το Street Food and Tunes: πρόκειται για την αθηναϊκή εκδοχή των μεγάλων food market του εξωτερικού σε μία μικρότερη διάσταση. Είναι μία γιορτή γύρω από «ένα τραπέζι» με βασικό άξονα το φαγητό και την κοινωνικοποίηση που προκύπτει μέσω αυτού. Επιπλέον αξιοποιεί την πολυπολιτισμικότητα της Αθήνας και καλεί τον κόσμο να γνωρίσει τους «νέους Αθηναίους» μέσα από την κουζίνα και τη μουσική της χώρας τους.

Εξωτική χρειστουγεννιάτικη γιορτή στο Buba [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Εξωτική χρειστουγεννιάτικη γιορτή στο Buba [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι και σήμερα το Street Food and Tunes έχει «ταξιδέψει» σε πάμπολλους προορισμούς ανά την υφήλιο (στην Αθήνα), έχει γνωρίσει νέες γεύσεις και προτείνει καινούρια γαστρονομικά trend μέσα από μία διοργάνωση που χαίρει της εκτίμησης τόσο των απλών επισκεπτών, όσο και των ειδικών της κουζίνας (chef, μάγειρες, food bloggers) που δραστηριοποιούνται στην πόλη.

Εξωτική χρειστουγεννιάτικη γιορτή στο Buba [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Εξωτική χρειστουγεννιάτικη γιορτή στο Buba [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Την Κυριακή στο Buba: Υψηλές street μαγειρικές ταϊλανδέζικης και βιετναμέζικης κουζίνας ua μπλέξουν με μουσικές του κόσμου. Το line up -μαγειρικό και μουσικό- έχει μαζεμένα, απλά, όλα όσα αγαπάμε. Θυμάσαι τα πάρτι του bar Guru bar; Καιρός να τα ξαναζήσεις στην πιο street food and tunes γιορτινή εκδοχή τους. Τόπος διεξαγωγής, το Buba Bistrot Exotique στην Κηφισιά ή αλλιώς το νέο «σπίτι» του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη (ο General Conzou των Burger Project), όπου, η Ταϊλανδέζα κυρία Μαρία θα μας μεταφέρει στην street γαστρονομική παράδοση της χώρας της, παίζοντας με ασιατικά μυρωδικά, κλασικές συνταγές και παραλλαγές burger.

Εξωτική χρειστουγεννιάτικη γιορτή στο Buba [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Εκεί, θα ανέβουν στα deck καλλιτέχνες, μουσικοί παραγωγοί, εικαστικοί και πολλοί ακόμη, όπως η «σοπράνο του δρόμου» Ματούλα Ζαμάνη, ο ζωγράφος Δημήτρης Τάταρης, ο Γιώργος Μουχταρίδης από τον Pepper 96.6, η ομάδα των Davadur! parties του bios και φυσικά, ο ίδιος ο οικοδεσπότης, ο General Conzou.

Εξωτική χρειστουγεννιάτικη γιορτή στο Buba [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Μουσική κατεύθυνση όλων; Ό,τι αγαπάμε από όλον τον κόσμο, ό,τι μας κάνει να χορεύουμε ή αλλιώς… πάρτι. Προσθέστε σε αυτά και ένα απρόσμενο Athens Gypsy All Stars live, με αυθεντικό gypsy swing, με σαξόφωνα, κόντραμπάσο, ακορντεόν και τουμπερλέκια... Τα Χριστούγεννα σημαίνουν γιορτή, κι αυτό το Street Food and Tunes θα την επιβάλλει!

Εξωτική χρειστουγεννιάτικη γιορτή στο Buba [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Το πρόγραμμα
Κάτω χώρος (12.00 - 20.00)
Γιώργος Μουχταρίδης (Pepper 96.6), Ματούλα Ζαμάνη, Δημήτρης Τάταρης, General Conzou (Burger Project) κ.α.
Live act (απόγευμα)
Athens Gypsy All Stars: μουσική δρόμου στην πιο gypsy swing διάθεσή της από τον Ρουμάνο Φλορίν και την παρέα του (σαξόφωνο-κόντραμπάσο-ακορντεόν-τουμπερλέκι)
Club στον πάνω χώρο (20.00-24.00)
Davadur! parties by bios: Αδαμάντιος (Teranga Beat) & Sheik Ramirez (electric kebab) on decks, με επιρροές αμερικάνικου ροκ εν ρολ σε χώρες της Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Ξεχασμένα μουσικά διαμάντια από τα 60s ως τα 80s που συνθέτουν το αυθεντικό beat του κόσμου. Party music με γνήσια groovy μουσική από τα πέρατα του κόσμου με επίκεντρο την Αθήνα.

Εξωτική χρειστουγεννιάτικη γιορτή στο Buba [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Το ολοήμερο street food πάρτι
Street Food and Tunes: Exotic Feast
Buba Bistrot Exotique: Παπαδιαμάντη 4 Κηφισιά, τηλ. 210 6231151
Ημέρα: Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015
Διάρκεια: 12.00-24.00
Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ