Γεννηματά: Δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνουμε-Λέμε «ναι» σε εθνική συνεννόηση - iefimerida.gr

Γεννηματά: Δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνουμε-Λέμε «ναι» σε εθνική συνεννόηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων, με συγκεκριμένο εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της σημερινής δύσκολης κατάστασης και σταδιακής εξόδου από την πολύχρονη κρίση και ύφεση επισημαίνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απορρίπτοντας κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Crash τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το καλοκαίρι τη συμφωνία, προτείνοντας ταυτόχρονα έναν συγκεκριμένο οδικό χάρτη βημάτων, για να σωθεί η χώρα και όχι η κυβέρνηση. Αναφερόμενη στα μνημόνια η κ. Γεννηματά υπογραμμίζει: Η ΝΔ αρχικά και ο ΣΥΡΙΖΑ επί 5 ολόκληρα χρόνια , επέλεξαν να μείνουν μακριά από τα κάρβουνα που έκαιγαν τη χώρα, για να μην τσουρουφλιστούν. Και οι δυο δεν είχαν εναλλακτική επιλογή, όταν κυβέρνησαν. Οι μνημονιακές πολιτικές ήταν σκληρές, όλοι τις βιώσαμε, όμως δεν μας δόθηκε άλλη επιλογή. Πιστεύω ότι αν είχαμε εξασφαλίσει εδώ και χρόνια την ενότητα, τώρα δεν θα μιλάγαμε για το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο. Θα είχαμε βγει από αυτά. Αυτή είναι η αλήθεια.»

Απαντώντας στο σχόλιο ότι δεν δίνει συναίνεση στον Αλ. Τσίπρα γιατί φοβάται διάσπαση του ΠΑΣΟΚ, λέει ότι αυτά διαρρέονται από τη μονταζιέρα του Μαξίμου. «Πρόκειται για μια συνεχή, σχεδιασμένη απέλπιδα προσπάθεια επικοινωνιακής προβοκάτσιας, στην οποία έχουν εντρυφήσει και αποτελεί ίσως μία από τις λίγες ικανότητες που διαθέτουν. Είναι απλά γελοιότητες», προσθέτει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γεννηματά συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ