Η πιο όμορφη φοροφυγάς -Συνέλαβαν το μοντέλο Μπαρ Ραφαέλι γιατί δεν είχε δηλώσει εκατομμύρια δολάρια που απέκτησε στο εξωτερικό - iefimerida.gr

Η πιο όμορφη φοροφυγάς -Συνέλαβαν το μοντέλο Μπαρ Ραφαέλι γιατί δεν είχε δηλώσει εκατομμύρια δολάρια που απέκτησε στο εξωτερικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σούπερ μόντελ Μπαρ Ραφαέλι, η πιο καυτή γυναίκα του κόσμου για το 2012 σύμφωνα με το Maxim, και η μητέρα της συνελήφθησαν στο Ισραήλ με την κατηγορία της φοροδιαφυγής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Το σπίτι της Ραφαέλι ερευνήθηκε και αυτή τέθηκε υπό κράτηση ύστερα από εντολή της δίωξης οικονομικών εγκλημάτων του Ισραήλ. Το σούπερ μόντελ κατηγορείται ότι δεν έχει δηλώσει εκατομμύρια δολάρια που απέκτησε στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Ραφαέλι είχε δηλώσει ψευδώς κάτοικος εξωτερικού, ενώ στην πραγματικότητα ζούσε στο Τελ Αβίβ για να κάνει χρήση του δικαιώματος, σύμφωνα με το οποίο οι κάτοικοι του εξωτερικού δεν υποχρεούνται να δηλώνουν εισοδήματα που έχουν αποκτήσει εκτός του Ισραήλ. Η μητέρα του σούπερ μόντελ, Ζιπόρα, συνελήφθη με την υποψία της φοροδιαφυγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρ Ραφαέλι φοροδιαφυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ