Τζιτζικώστας: Αν εκλεγώ αρχηγός της ΝΔ δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με Τσίπρα - iefimerida.gr

Τζιτζικώστας: Αν εκλεγώ αρχηγός της ΝΔ δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να τελειώσει κάθε σενάριο συγκυβέρνησης ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θέλησε ο Απόστολος Τζιτζικώστας ξεκαθαρίζοντας πως αν εκλεγεί αρχηγός του κόμματος δεν θα προχωρήσει σε συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο κ. Τζιτζικώστας επεσήμανε πως τα σενάρια που ακούγονται περί συνεργασίας δείχνουν γιατί πολεμήθηκε τόσο έντονα η υποψηφιότητά του. «Από την αρχή είπα ξεκάθαρα ότι με Τζιτζικώστα αρχηγό στη ΝΔ, δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας με αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση, η οποία έχει βαθιές ιδεοληψίες. Σε σχέση με εμένα, θα σας πω λοιπόν ότι είμαι βέβαιος πλέον, με όλα αυτά που βλέπω τις τελευταίες ημέρες, ότι γι’ αυτό πολεμήθηκε η υποψηφιότητά μου ”. Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Τζιτζικώστα υπάρχει ένα σύστημα που προσπαθεί να “συντηρήσει τον κ. Τσίπρα και θέλει μια αδύναμη ΝΔ, μια συρρικνωμένη ΝΔ, την οποία θα μπορέσει να σύρει σε λίγο καιρό σε μια συγκυβέρνηση».

«Ψήφο κατά συνείδηση στο σύμφωνο συμβίωσης»

Ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε ότι δεν συμφωνεί με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών λέγοντας ότι «διαφωνώ με οτιδήποτε πάει να υποκαταστήσει το θεσμό της οικογένειας». Τόνισε ωστόσο ότι «θα ήθελα τη ΝΔ να αφήσει τους βουλευτές της να ψηφίσουν κατά συνείδηση το συγκεκριμένο θέμα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ