Λάθος συναγερμός – Ενα κουτί με κρασιά πανικόβαλε το γραφείο του Δένδια - iefimerida.gr

Λάθος συναγερμός – Ενα κουτί με κρασιά πανικόβαλε το γραφείο του Δένδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιθανότητα να έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός μέσα σε κουτί μπροστά στα γραφεία του βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Δένδια, διερευνά αυτή τη στιγμή η αστυνομία.

Η περιοχή αυτή τη στιγμή έχει αποκλειστεί από μεγάλη αστυνομική δύναμη, ενώ έχουν κληθεί και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κληθεί και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα το περιεχόμενο του κουτιού, το ποιος το τοποθέτησε και αν στάλθηκε με εταιρία ταχυμεταφοράς.

Παράλληλα, αναβλήθηκε η κεντρική ομιλία του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη, καθώς το Επιμελητήριο Κέρκυρας όπου θα πραγματοποιείτο η εκδήλωση, βρίσκεται στην αποκλεισμένη περιοχή.

Σημειώνεται πως τα γραφεία του Νίκου Δένδια βρίσκονται στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, μπροστά στα φημιστά Καντούνια στο Πεμπτοφάναρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δένδιας δέμα τρομοκρατική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ