Guardian: Fashion icon για το 2015 ο Γιάνης Βαρουφάκης - iefimerida.gr

Guardian: Fashion icon για το 2015 ο Γιάνης Βαρουφάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εφημερίδα Guardian ανακήρυξε τους πιο στιλάτους διάσημους της χρονιάς και ανάμεσα στις πιο γνωστές προσωπικότητες, ξεχώρισε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους φιλοξενούνται ο ποπ τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ, το μοντέλο Τζόαν Ντιντιόν, η συγγραφέας Γκλόρια Στάινεμ, η Κέιτλιν Τζένερ και όλως παραδόξως ο πρώην υπουργός οικονομικών, κ. Βαρουφάκης.

Η εφημερίδα δεν έβαλε στη λίστα της κανέναν άλλον πολιτικό, ενώ η ίδια «δικαιολογήθηκε», λέγοντας: «Το να έχεις στυλ σημαίνει να χρησιμοποιείς την εικόνα σου για να πεις κάτι για τον εαυτό σου. Το να είσαι "βασιλιάς του στυλ" όμως είναι πολλά περισσότερα. Όταν η εικόνα σου δεν λέει μόνο κάτι για τον εαυτό σου, αλλά εμπλέκεται ή αλληλεπιδρά με τον κόσμο γύρω σου, τότε το έχεις».

Ολόκληρη η λίστα:

  • Κέιτλιν Τζένερ
  • Τζάστιν Μπίμπερ
  • Γκλόρια Στέινεμ
  • Γιάνης Βαρουφάκης
  • Σανέλ Όμπερλιν
  • Μπεν Γουισόου
  • Τζόαν Ντιντιόν
  • Ζάιν Μαλίκ
  • Κούκι Λιόν

Εκτός από αυτό, o Guardian έκανε ολόκληρη παράγραφο για το στιλ του πρώην βουλευτή και υπουργού, υπενθυμίζοντάς μας τις top εμφανίσεις του, οι οποίες είχαν αποσπάσει πολλά θετικά και αρνητικά σχόλια. Συγκεκριμένα ο Gurdian γράφει:

«Είναι πολύ σπάνιο άντρες πολιτικοί να δίνουν αφορμές στους σχολιαστές του στυλ. Πόση χαρά λάβαμε όταν ο Βαρουφάκης, τότε υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, εμφανίστηκε στο 10 της Ντάουινινγκ Στριτ φορώντας ένα δερμάτινο σακάκι που προφανώς είχε δανειστεί από τον Shaun Ryder και τα χρόνια του «Είναι τέλειο όταν είσαι στρέιτ! Το κακό αγόρι του αντι-καπιταλισμού έχει πραγματικά κάτι να πει όταν πρόκειται για ντύσιμο ενάντια στο συμβατικό, ενώ έχει γίνει θέμα για τα "δυνατά" πουκάμισά του και τα στενά μπλουζάκια του. Με τα λόγια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα: "Μπορείς να τον κατηγορήσεις όσο θέλεις για το πολιτικό του πλάνο, για το γούστο του στα πουκάμισα, αλλά όχι ότι έκλεψε λεφτά του ελληνικού λαού".
Παρόλο που ο ίδιος έχει αναφέρει τους Monty Python ως μια σημαντική πολιτική επιρροή, αρνείται να παραδεχθεί ποιος έχει επηρεάσει την ενδυματολογική έπαρσή του. Αλλά έστω κι αν ήταν όντως ο Shaun Ryder ή ο Grant Mitchell, ο Βαρουφάκης γνωρίζει αναμφίβολα πώς το ντύσιμό του να κάνει "δήλωση" στον χώρο εργασίας του. Σεβασμός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάνης Βαρουφάκης fashion icon Guardian
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ