Η απάντηση του Αλ Τσαντίρι στον Αδωνι -«Εφτασε πολύ κοντά σε ένα όνειρο ζωής...» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η απάντηση του Αλ Τσαντίρι στον Αδωνι -«Εφτασε πολύ κοντά σε ένα όνειρο ζωής...» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία ανάρτηση με τον τίτλο «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Κόπηκε στην οντισιόν ο Άδωνις», το Αλ Τσαντίρι, απαντά με τον δικό του τρόπο στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Διαβάστε την ανάρτηση από το altsantiri.gr

«Πολύ κοντά σε ένα όνειρο ζωής έφτασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Μετά από αμέτρητες εμφανίσεις σε χαμηλής ποιότητας τηλεοπτικά σόου, ο Άδωνις ήθελε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα! Να εμφανιστεί στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου στο σανίδι του θεάτρου Βέμπο στον Πειραιά. Η κούραση, όμως, δεν του επέτρεψε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και κόπηκε στην οντισιόν!

«Ο κ. Λαζόπουλος δεν μου επέτρεψε να εμφανιστώ στο Αλ Τσαντίρι», δήλωσε μετά την αποτυχημένη οντισιόν, περίλυπος ο κ. Γεωργιάδης!

Από το στενό του περιβάλλον άφηναν να εννοηθεί πως ο Άδωνις, παρά την απογοήτευσή του, θα αφοσιωθεί πλέον αποκλειστικά στο δραματικό ρόλο που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο. Τον φτωχό βιβλιοπώλη που έγινε ακροδεξιός ψάλτης του Αντώνη Σαμαρά!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ