Φωτογραφία του αποκεφαλισμένου δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ ανέβασε στο Twitter η Λεπέν -Εξαλλη η οικογένειά του [εικόνες] - iefimerida.gr

Φωτογραφία του αποκεφαλισμένου δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ ανέβασε στο Twitter η Λεπέν -Εξαλλη η οικογένειά του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H επικεφαλής της ακροδεξιάς στη Γαλλία απέσυρε την Πέμπτη από τον λογαριασμό της στο Twitter τη φωτογραφία της αποκεφαλισμένης σορού του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ, την οποία είχε αναρτήσει μια μέρα πριν μαζί με ακόμη δύο φωτογραφίες.

"Δεν ήξερα ότι ήταν η φωτογραφία του Τζέιμς Φόλεϊ. Είναι προσβάσιμη για όλους στο Google. Μαθαίνω σήμερα το πρωί ότι η οικογένειά του μου ζητεί να την αποσύρω. Ασφαλώς και την απέσυρα αμέσως", δήλωσε η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου. Η Λεπέν είχε αναρτήσει αυτές τις τρεις φωτογραφίες που δείχνουν τις ωμότητες της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την "πρόστυχη σύγκριση" με το κόμμα της που έγινε από έναν δημοσιογράφο.

Φωτογραφία του αποκεφαλισμένου δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ ανέβασε στο Twitter η Λεπέν -Εξαλλη η οικογένειά του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Τζέιμς Φόλεϊ

Οι γονείς του Φόλεϊ αγανάκτησαν χθες με τη δημοσίευση της φωτογραφίας αυτής και ζήτησαν από την πρόεδρο του Εθνικού Μετώπου να την αποσύρει αμέσως.

"Έχουμε συγκλονιστεί από το γεγονός ότι χρησιμοποιείται ο Τζιμ για το πολιτικό όφελος της Λεπέν και ελπίζουμε ότι η φωτογραφία του παιδιού μας όπως και δύο ακόμη φωτογραφίες θα αποσυρθούν αμέσως", έγραψαν σε ανακοίνωση ο Τζον και η Νταϊάν Φόλεϊ.

Φωτογραφία του αποκεφαλισμένου δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ ανέβασε στο Twitter η Λεπέν -Εξαλλη η οικογένειά του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι γονείς του Τζέιμς Φόλεϊ

Οι δύο άλλες φωτογραφίες, η μια από τις οποίες δείχνει την εκτέλεση του ιορδανού πιλότου τον οποίο έκαψαν ζωντανό στην αρχή του έτους οι τζιχαντιστές, παρέμεναν στο λογαριασμό της Μαρίν Λεπέν στο Twitter σήμερα το πρωί.

Η γαλλική δικαιοσύνη άρχισε σήμερα έρευνα για "μετάδοση βίαιων εικόνων", μετά την ειδοποίηση για τις φωτογραφίες αυτές από τον υπουργό Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ στη διεύθυνση της δικαστικής αστυνομίας.

"Όλη αυτή η επιχείρηση έχει στόχο να ξεχαστεί η αρχή της υπόθεσης αυτής, δηλαδή ότι ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν σκανδαλώδεις και πρόστυχες συγκρίσεις μεταξύ του ΙΚ και του Εθνικού Μετώπου. Δεν τίθεται θέμα για μένα να επιτρέψω ποτέ οι ψηφοφόροι του Εθνικού Μετώπου να συγκριθούν με μια οργάνωση βαρβάρων, δολοφόνων", αντέδρασε η Λεπέν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρίν Λεπέν Τζέιμς Φόλεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ