Ξεφορτώσου ό,τι δεν χρειάζεσαι και αντάλλαξέ το με κάτι που θέλεις -Οι Atenistas δίνουν το σύνθημα με ζεστό κρασί - iefimerida.gr

Ξεφορτώσου ό,τι δεν χρειάζεσαι και αντάλλαξέ το με κάτι που θέλεις -Οι Atenistas δίνουν το σύνθημα με ζεστό κρασί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, 5 μέρες πριν τα Χριστούγεννα και για πέμπτη συνεχή χρονιά, οι Atenistas διοργανώνουν μια χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης με σύνθημα «Αντάλλαξέ το».

Από τις 12:00 ως τις 16:00 φέρνουμε τα σε καλή κατάσταση βιβλία, cds και dvd ή και άλλα αντικείμενα που δεν χρειαζόμαστε ή θέλουμε να δωρίσουμε, τα αφήνουμε στους πάγκους και παίρνουμε άλλα που μπορεί να μας ενδιαφέρουν ελεύθερα.
Το ραντεβού είναι απο την πλευρά της Αιόλου εκεί οπου καλλιτέχνες θα είναι θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε την δική μας χριστουγεννιάτικη κάρτα, μια δραστηριότητα διασκεδαστική, κυρίως για τους μικρούς της παρέας.

Ξεφορτώσου ό,τι δεν χρειάζεσαι και αντάλλαξέ το με κάτι που θέλεις -Οι Atenistas δίνουν το σύνθημα με ζεστό κρασί  | iefimerida.gr 0


Στο σημείο και κατσαρόλες θα ετοιμάζουν ζεστό αρωματισμένο χριστουγεννιάτικο κρασί, πολλά κεράσματα αλλά και δικά σου γλυκά που μπορείς να φέρεις με τη σειρά σου για το καλό και για άλλους Αθηναίους.
Στο πρόγραμμα και κληρώσεις. Αν είσαι στους πρώτους 200 που θα συμμετέχουν στην ανταλλαγή βιβλίων μπαίνεις σε κλήρωση για δώρα που εξασφάλισαν οι Atenistas για εσένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ atenistas Αγία Ειρήνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ