Την Κυριακή πάρτι Bollywood, με δασκάλους χορού, στον Κεραμεικό [εικόνες] - iefimerida.gr

Την Κυριακή πάρτι Bollywood, με δασκάλους χορού, στον Κεραμεικό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Βollywood συναντά τον κλασικό, ινδικό χορό στις 20 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο Χυτήριο, σε ένα πάρτι, διαφορετικό από τα άλλα. Οι δάσκαλοι θα καθοδηγούν τους αρχάριους στον χορό.

Η 1η Ακαδημία Bollywood στην Ελλάδα διοργανώνει ένα μοναδικό πάρτι - show στο πλαίσιο του προγράμματος Be a Bollywood Dance Professor. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Χυτήριο, την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

Την Κυριακή πάρτι Bollywood, με δασκάλους χορού, στον Κεραμεικό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Επίτιμη προσκεκλημένη είναι η Elina Kikili που θα δώσει την ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να γνωρίσει τον χορό Odissi, έναν από τους σημαντικότερους, κλασικούς, ινδικούς χορούς. Μαζί της η Άννα Δημητράτου, ο Ινδός χορευτής Sumon Rudra, η Κλεονίκη Καραχάλιου και η Ειρήνη Γεωργίου θα χορέψουν σε ρυθμούς Βοllywood Dance, αλλά και κλασικών, ινδικών χορών.

Την Κυριακή πάρτι Bollywood, με δασκάλους χορού, στον Κεραμεικό [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στο πάρτυ που θα ακολουθήσει συμμετέχουν μέλη της Ακαδημίας, εκλεκτοί προσκεκλημένοι χορευτές και ομάδες χορού Bollywood.

Την Κυριακή πάρτι Bollywood, με δασκάλους χορού, στον Κεραμεικό [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Επίσης, για τους φανατικούς, το Σάββατο, 19/12/2015 (15.00 - 20.00) και την Κυριακή, 20/12/2015 (12.00 - 17.00) θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια χορού Odissi, Khalbelia, Bharata Natyam και Bollywood Dance στο Artistic Studio Oriental Expression (Μετρό Άγιος Δημήτριος).

Την Κυριακή πάρτι Bollywood, με δασκάλους χορού, στον Κεραμεικό [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Το πάρτι
«Be a Bollywood dance professor»
Πολυχώρος Χυτήριο: Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός, τηλ. 210 3412313
Ημερομηνία: Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015
Ωρα έναρξης: 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ