Φεύγει από την Μπάγερν Μονάχου ο Γκουαρντιόλα! - iefimerida.gr

Φεύγει από την Μπάγερν Μονάχου ο Γκουαρντιόλα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες ξένων ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα διανύει τον τελευταίο του χρόνο στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.

Η Marca αναφέρει πως ο Καταλανός τεχνικός θα ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα την απόφασή του να φύγει στο τέλος της σεζόν, ενώ η Bild προσθέτει πως έχει ήδη ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση των Βαυαρών σχετικά και παρότι δεν παρουσιάζεται το ίδιο βέβαια, εκτιμά πως ο Γκουαρντιόλα θα ανακοινώσει το «αντίο».

Ο 44χρονος προπονητής έχει πρόταση ανανέωσης για 20 εκατ. ευρώ ετησίως, ωστόσο φέρεται να θεωρεί πως ο κύκλος του στην ομάδα έκλεισε, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν φήμες πως υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας σε ορισμένα ζητήματα με τους «σκληρούς» διοικούντες την Μπάγερν. Στην γωνία... παραμονεύει η Σίτι για να τον προσλάβει άμεσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάγερν Μονάχου Πεπ Γκουαρντιόλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ