Μέρκελ: Ακόμη δεν μπορούν να αρθούν οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας - iefimerida.gr

Μέρκελ: Ακόμη δεν μπορούν να αρθούν οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας μπορούν να αρθούν μόνο αν εφαρμοστεί πλήρως η ειρηνευτική συμφωνία του Μινσκ, διεμήνυσε η Ανγκελα Μέρκελ.

Και αυτό, η πλήρης εφαρμογή της συμφωνίας, δεν έχει γίνει ακόμη, συμπλήρωσε η Καγκελάριος, μιλώντας στην Μπούντεσταγκ.

«Η πιθανή άρση των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας συνδέεται με την πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας στο Μινσκ. Δεν έχουμε φτάσει ακόμη εκεί», ανέφερε συγκεκριμένα η Μέρκελ, μιλώντας για την τήρηση της συμφωνίας για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνγκελα Μέρκελ ΡΩΣΙΑ κυρώσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ