Οδεύει προς δανεικός ο Μανιάτης - Τι ισχύει με τον αρχηγό του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Οδεύει προς δανεικός ο Μανιάτης - Τι ισχύει με τον αρχηγό του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού ωστόσο η άτυχη στιγμή στον περσινό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ και ο σοβαρός τραυματισμός, φαίνεται πως επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την καριέρα του Γιάννη Μανιάτη.

Ο Έλληνας άσος, αν και επέστρεψε νωρίτερα στους αγωνιστικούς χώρους από τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος υπέστη τον ίδιο τραυματισμό στο ίδιο παιχνίδι, δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και μάλιστα στις πρώτες προπονήσεις δημιουργήθηκε ένα οίδημα στο εγχειρισμένο πόδι έπειτα από ένα χτύπημα.

Εφυγε ξανά για την Ιταλία και το κέντρο αποκατάστασης, στο οποίο πέρασε σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι, έχοντας επιστρέψει εδώ και λίγες εβδομάδες στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως δεν υπολογίζει αυτή την στιγμή τον Μανιάτη με αποτέλεσμα στον Ολυμπιακό να κάνουν σκέψεις ακόμη και να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Ιταλίας, προκειμένου να βρει ρυθμό και να επιστρέψει σε καλή κατάσταση. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Γαύρος».

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμη τίποτα αφού πρόκειται για έναν εκ των αρχηγών της ομάδας ενώ πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ