Η υπέρβαρη Μπεθ Ντίτο φοράει το διάσημο κορσέ του Γκοτιέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η υπέρβαρη Μπεθ Ντίτο φοράει το διάσημο κορσέ του Γκοτιέ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θρυλικός κορσές του Γάλλου σχεδιαστή, που φόρεσε η Μαντόνα, τώρα γίνεται μπλούζα σε μεγάλο μέγεθος για την υπέρβαρη τραγουδίστρια.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια του indie rock γκρουπ Gossip, φλερτάρει εδώ και καιρό με τη μόδα.

Η υπέρβαρη Μπεθ Ντίτο φοράει το διάσημο κορσέ του Γκοτιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εχει εμφανιστεί σε σόου του Ζαν Πολ Γκοτιέ σαν μοντέλο (2011), έχει γίνει το πρόσωπο της MAC για προϊόντα μακιγιάζ (2012), έχει ανακηρυχθεί ως η πιο σέξι γυναίκα (2007), τα έχει βάλει μέχρι και με τον Καρλ Λάγκερφελντ, όταν εκείνος σχολίασε αρνητικά τον σωματότυπο της Αντελ (2013). «Πρώτον, ο Καρλ δεν έχει σώας τας φρένας και δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά. Επειδή είναι ταλαντούχος δεν σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να ασκεί κριτική στον καθένα. Δεύτερον, ας μην ξεχνά πως και ο ίδιος υπήρξε παχουλός κάποτε, οπότε δεν μπορεί να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο», είχε πει τότε.

Η υπέρβαρη Μπεθ Ντίτο φοράει το διάσημο κορσέ του Γκοτιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Σήμερα πάντως η Ντίτο ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων για big girls τον Φεβρουάριο του 2016 και για να γιορτάσει το γεγονός, μόλις έβγαλε προς πώληση στο site της www.bethditto.com ένα μεγάλο T-shirt/φόρεμα, με την υπογραφή του Γάλλου σχεδιαστή.

Η υπέρβαρη Μπεθ Ντίτο φοράει το διάσημο κορσέ του Γκοτιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το φόρεμα κοσμεί τύπωμα με λιθογραφία του περίφημου ροζ κορσέ Jean Paul Gaultier που έγραψε ιστορία στη μόδα και ταυτίστηκε με τη Μαντόνα στην περιοδεία Blonde Ambition το 1990.

Η υπέρβαρη Μπεθ Ντίτο φοράει το διάσημο κορσέ του Γκοτιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Στην πίσω μεριά μάλιστα, είναι περασμένο σταυρωτά το κλασικό κορδόνι του κορσέ, το οποίο χαλαρώνει ή σφίγγει κατά βούληση.

Η υπέρβαρη Μπεθ Ντίτο φοράει το διάσημο κορσέ του Γκοτιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 4

«Τα big girls είναι όμορφα και η Μπεθ είναι σούπερ όμορφη! Να είναι καλά η ομορφιά με καμπύλες, boobs και ποπό. Αυτό είναι ένα νέο κόνσεπτ για τον κορσέ. Γίνεται χαλαρός. Και ταιριάζει τέλεια στην Μπεθ».

Η υπέρβαρη Μπεθ Ντίτο φοράει το διάσημο κορσέ του Γκοτιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Η Ντίτο, πάντως, προτείνει στα κορίτσια να φορέσουν αυτό το T-shirt σαν φόρεμα με διχτυωτό ή δαντελωτό καλσόν, μποτάκια Doc Martens και κόκκινο κραγιόν.
Και δηλώνει για τον Γάλλο σχεδιαστή: «Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ είναι ο πιο γενναιόδωρος και θετικός άνθρωπος! Πραγματικά αγαπάει τις γυναίκες όλων των μεγεθών και των ηλικιών και ξέρει πως κάνει τον καθένα μας να νιώθει μοναδικός».

Η υπέρβαρη Μπεθ Ντίτο φοράει το διάσημο κορσέ του Γκοτιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπεθ Ντίτο Ζαν Πολ Γκοτιέ κορσές indie rock
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ