Στο νοσοκομείο ο Ρέμος: Τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι στο πλατό των Λιάγκα-Σκορδά -Τι συνέβη [βίντεο] - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο ο Ρέμος: Τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι στο πλατό των Λιάγκα-Σκορδά -Τι συνέβη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την αποκάλυψη που έκαναν οι Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ότι ο Αντώνης Ρέμος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρωτοχρονιάτικης εκπομπής τους, τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι.

«Εχθές γράψαμε το εορταστικό πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς. Δεν το γράψαμε τελικά, διεκόπη! Κάποια στιγμή το γύρισμα διεκόπη γιατί έγινε ένα ατύχημα, από αυτά που λες ότι θα γίνουν, μία φορά στα 15 εκατομμύρια! Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο αριστερό του μάτι ο Αντώνης Ρέμος. Πήγε στο νοσοκομείο 5.00 με 5.30 τα ξημερώματα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μάλιστα έσπευσε να πει ότι «σήμερα το μεσημέρι, θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε ότι δεν είναι κάτι μη αναστρέψιμο. Γιατί υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Είναι πολύ σοβαρός τραυματισμός. Έχει πρηστεί το μάτι, έχει κοκκινίσει...Πιστεύω ότι θα είναι περαστικό».

Ο Γ. Λιάγκας περιέγραψε ακόμη: «Ημασταν εδώ μέσα γύρω στα 200 άτομα εδώ μέσα και το σοκ ήταν μεγάλο. Θα πω αυτό που είπαν γιατροί: Αν ήταν τρία χιλιοστά πιο μέσα στο μάτι, θα είχε χάσει το μάτι του, την όραση του για πάντα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ