Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα -Τι υποστηρίζουν οι δράστες - iefimerida.gr

Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα -Τι υποστηρίζουν οι δράστες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο εδώλιο σήμερα οι δράστες της δολοφονίας του Μένη Κουμανταρέα.

Για την αποτρόπαια δολοφονία κατηγορούνται ο 29χρονος Κοσμίν Γκαϊτάν, ο οποίος φέρεται ότι μαζί με τον 26χρονο συμπατριώτη του Στεφάν Ματασαρεάνου δολοφόνησαν τον συγγραφέα για να τον ληστέψουν, μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Ζακύνθου.
Ο 26χρονος Στεφαν Ματασαρενάου στη απολογία του στην ανακρίτρια είχε ρίξει όλη την ευθύνη στον συγκατηγορούμενο του και είχε αναφέρει μάλιστα οτι με τον συγγραφέα γνωρίζονταν πολλά χρόνια και τον λάτρευε σαν πατέρα του.
Στην απολογία του στην ανακρίτρια ο 29χρονος Κοσμίν Γκαϊτάν, είχε υποστηρίξει πως ο συγκατηγορούμενος του, χτύπησε πολλές φορές τον άτυχο συγγραφέα στην είσοδο της πολυκατοικίας του, έξω από το ασανσέρ σε σημείο που δεν φαινόταν από τον δρόμο, με αποτέλεσμα το θύμα να λιποθυμήσει.
Μια δίκη τους σε πρώτο βαθμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθήνας, ένα χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία του συγγραφέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μένης Κουμανταρέας δίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ