Σκέφτονται Καραγκούνη και Ζιλμπέρτο στον Παναθηναϊκό - Νέα οικονομική «ένεση» από Αλαφούζο - iefimerida.gr

Σκέφτονται Καραγκούνη και Ζιλμπέρτο στον Παναθηναϊκό - Νέα οικονομική «ένεση» από Αλαφούζο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νέες σελίδες προχωρούν στον Παναθηναϊκό όπου σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πρότασης συνεργασίας με την ΠΑΕ σε μεγάλες μορφές του πρόσφατου παρελθόντος. Ολα αυτά, την ώρα που ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη.

Ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποτέλεσαν μέλη της τελευταίας ομάδας του Παναθηναϊκού που πανηγύρισε το νταμπλ. Τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Ελληνας, λατρεύονται από τον κόσμο του τριφυλλιού, κάτι που φαίνεται να «αφουγκράζεται» η πράσινη ΠΑΕ. Κι αν με τον Ζιλμπέρτο, οι σχέσεις ήταν πάντα ιδανικές, δεν ισχύει το ίδιο με τον Καραγκούνη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται σοβαρά να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον «Κάρα», ο οποίος αυτή την περίοδο παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής στην Κέρκυρα. Ο έτερος εκλεκτός των «πράσινων», σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος μόλις πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε πως βάζει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα οριστικά. Η ΠΑΕ έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο για την επιστροφή του Βραζιλιάνου στην ομάδα και φέρεται μάλιστα να ήρθε σε επαφή μαζί του, κανονίζοντας σχετικό ραντεβού στην Αθήνα με το νέο έτος.

5 εκατ. ευρώ βάζει ο Αλαφούζος

Εκτός από την ΑΜΚ, η οποία είναι σε εξέλιξη, την οποία ο Γιάννης Αλαφούζος θα καλύψει με ένα ποσό κοντά στα 7 εκατ. ευρώ, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ θα βάλει στα ταμεία της ομάδας ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το ποσό αυτό δεν θα αφορά τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας αλλά τις πληρωμές συμφωνηθέντων διακανονισμών προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα με την αδειοδότηση το ερχόμενο καλοκαίρι.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ