Ο Αδωνις πήγε έξω από το θέατρο του Λαζόπουλου – Διαμαρτυρήθηκε γιατί τον εξύβριζε – Δεν του επέτρεψαν την είσοδο [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αδωνις πήγε έξω από το θέατρο του Λαζόπουλου – Διαμαρτυρήθηκε γιατί τον εξύβριζε – Δεν του επέτρεψαν την είσοδο [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξω από το θέατρο «Βέμπο» όπου έγινε ζωντανά η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου έφτασε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης, ο Αδωνις Γεωργιάδης διαμαρτυρόμενος για σχόλια του ηθοποιού εναντίον του.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ έσπευσε να διαμαρτυρηθεί καθώς ο ηθοποιός τον εξύβριζε όπως είπε ο ίδιος. Μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος χαρακτήρισε τον Αδωνι Γεωργιάδη ως την «ακροδεξιά πόρτα του Σαμαρά», ότι «θα διαλύσει τη ΝΔ», ότι «έγλειφε τη χούντα» και προέτρεπε τηνκοινή γνώμη «ψηφίστε όποιον άλλο θέλετε, εκτός από τον Αδωνι».

Ο κ. Γεωργιάδης ανέβασε και στο twitter του φωτογραφίες από το θέατρο και ανακοίνωσε ότι δεν τον αφήνουν να μπει μέσα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Ο Αδωνις πήγε έξω από το θέατρο του Λαζόπουλου – Διαμαρτυρήθηκε γιατί τον εξύβριζε – Δεν του επέτρεψαν την είσοδο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ο Αδωνις πήγε έξω από το θέατρο του Λαζόπουλου – Διαμαρτυρήθηκε γιατί τον εξύβριζε – Δεν του επέτρεψαν την είσοδο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ο Αδωνις πήγε έξω από το θέατρο του Λαζόπουλου – Διαμαρτυρήθηκε γιατί τον εξύβριζε – Δεν του επέτρεψαν την είσοδο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ο Αδωνις πήγε έξω από το θέατρο του Λαζόπουλου – Διαμαρτυρήθηκε γιατί τον εξύβριζε – Δεν του επέτρεψαν την είσοδο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ο Αδωνις πήγε έξω από το θέατρο του Λαζόπουλου – Διαμαρτυρήθηκε γιατί τον εξύβριζε – Δεν του επέτρεψαν την είσοδο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 4

Αδωνις: Θέλω μια ΝΔ που δεν θα φοβάται ούτε θα γλείφει το Λαζόπουλο

Σε δήλωσή του στην κάμερα του Mega ο Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε: «Ο κ. Λαζόπουλος, όπως πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση, στήνει ένα τσαντίρι, για να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι και τώρα έστησε ένα τσαντίρι για να παρέμβει στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Ηρθα εδώ γιατί με καθύβριζε επί δεκάλεπτο, για να μου τα πει κατά πρόσωπο. Και να μου δώσει την ευκαιρία να απαντήσω, όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε δημοκράτης άνθρωπος. Αλλά δεν το έκανε. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη Λαζόπουλο και θέλω και μια ΝΔ που δεν θα φοβάται και δεν θα γλείφει τον Λάκη Λαζόπουλο.

Τι είπε ο Λαζόπουλος κατά του Αδωνι

«Ο άλλος ο εγκάθετος του Σαμαρά, ο Άδωνις, ο οποίος θέλει να ανοίξει δεξιά πόρτα για να επιστρέψει ο Σαμαράς ως νέα Λεπέν, δεσπόζει σε όλα τα κανάλια σαν να είναι αυτός η ηγετική φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας.

Έχει παραμερίσει το κέντρο, όλο το …Καραμανλικό παρελθόν της παράταξης. Του φαίνεται αφύσικο που ο Καραμανλής στηρίζει τον Μεϊμαράκη, ενώ του φαίνεται φυσικό να ψηφίσουν έναν που υμνούσε τη χούντα στα κανάλια της τηλεπώλησης που έχει προσκυνήσει και γλείψει.

Τα σαλιγκάρια ξεχνιούνται πολλές φορές και νομίζουν ότι ο τοίχος που σκαρφαλώνουν τους ανήκει. Δεν είναι αλήθεια, θα το καταλάβουν όταν φύγει ο τοίχος. Τότε θα καταλάβουν τα σαλιγκάρια ποιανού είναι ο τοίχος. Έβρισε μέχρι και το πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, επειδή παρακολούθησε την παράσταση, σε αυτό το σημείο κατάντιας έχει φτάσει.

Το 85% των ανθρώπων της τέχνης, ανήκουν στην Αριστερά. Να μην πάει ο κόσμος στο θέατρο; Να μην πάνε οι αριστεροί να ακούσουν τον Ξαρχάκο επειδή είναι δεξιός; Ακροδεξιά σενάρια του κάθε παράφρονα. Τη Νέα Δημοκρατία θα την διαλύσει ο Άδωνις γιατί αυτός είναι ο στόχος του. Θα περάσει ο καιρός και θα τα δούμε. Μόνο τον καιρό δεν έχει πει στην τηλεόραση.

Σήμερα το πρωί πήγε σε τέσσερις εκπομπές για να πει τον καημό του. Κάνω εκπομπή σατιρική τόσα χρόνια και δεν ανήκω στην Δεξία. Υβριστής της παράταξης υπήρξε μόνο ο Άδωνις, ο οποίος έβριζε και τον Καραμανλή και τον Σαμαρά.

Να δουν τις εκπομπές του, να δουν ποιος είναι ο υβριστής. Υβριστής της Ν.Δ. ήταν μόνο ο Άδωνις, αυτός θα διαλύσει τη Ν.Δ.».

Οταν ενημερώθηκε ο ηθοποιός ότι είναι έξω από το θέατρο ο Αδωνις Γεωργιάδης, απάντησε on air:

«Μου είπαν ότι έχει έρθει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ότι είναι απ’ έξω και θέλει να μπουκάρει και εδώ. Να του πω ότι στην τέχνη και στο θέαμα δεν ανεβαίνει κανένας στην παράσταση έτσι και δεν τον θυμάμαι σε κανένα δελτίο ειδήσεων να μπήκε με το έτσι θέλω. Το Αλ Τσαντίρι είναι μία εκπομπή, κάνω παράσταση στον κόσμο και η παράσταση δεν διακόπτεται ποτέ από κανέναν. Όταν τελειώσει η εκπομπή, πολύ ευχαρίστως θα τον δεχθώ μέσα για να συζητήσουμε»,

Ο Αδωνις είχε προαναγγείλει το... ντου

Ο Αδωνις Γεωργιάδης πάντως, σε εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star είχε τονίσει ότι κάποια στιγμή θα κάνει... ντου σε εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου.

Δείτε το βίντεο μετά το 7.10

Λαζόπουλος: Η μητέρα μου είχε μπει στο νοσοκομείο από λόγια του Αδωνι!

Κλείνοντας την εκπομπή του, ο Λάκης Λαζόπουλος υποστήριξε ότι πέρυσι τέτοια μέρα, η μητέρα του είχε μπει στο νοσοκομείο, επειδή ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε καταφερθεί εναντίον του.

«Σήμερα ήταν μια πολύ ειδική μέρα. Σήμερα, δεν ξέρω πως τα κανονίζουν τα πράγματα, αλλά 15 του μηνός πέρυσι έμπαινε η μητέρα μου στο νοσοκομείο από στεναχώρια από λόγια του Άδωνι που είναι έξω και θέλει να μπει. Η μάνα μου τον συγχώρεσε και μου είπε ότι “αυτός ο χώρος είναι για να κάνεις τους ανθρώπους να χαίρονται”. Αυτό μου έμαθε από παιδί. Να κάνω τα πάντα… Στη σκηνή αυτή θα έρχεται όποιος καλώ εγώ. Η ευτυχία έρχεται από τα μικρά πράγματα. Πιαστείτε από τα μικρά για να περάσουμε καλά. Αγκαλιαστείτε με τους δικούς σας, έτσι όπως αγκαλιάζονται οι άνθρωποι στους αέρηδες. Θυμάμαι πάντα αυτή τη σκηνή, όταν φύσαγε, και έρχεται αυτός που σε αγαπάει και σε κρατάει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ